Povzbuzeni zbrusu novou taktikou z tréninku předchozího večera (ve zkratce: „Dostaň míček do branky…“) sešli se kanonýři florbalového týmu Tralalalala v pátek 11. dubna 2014 v dejvické Julisce k dalšímu zápasu florbalové ligy UFL Open. Na druhou polovinu hřiště se tentokrát postavili borci týmu ČVUT – FIT OPEN.

V červených jaderňáckých barvách se představili: Ondra Chmelař v bráně; Tonda Povolný, Tom Hamboš Hambálek a Vašek Kouba v obraně, Zdeněk Junek, Kuba Vít, Martin Cuhra, Petr Vondráček, Kuba Svoboda a Michal Popstar Sakmár v útoku. Že budou chtít naši borci uplatnit novou taktiku a tlačit míč do brány hned od začátku bylo jasné, i tak ale gól hned ve 41. vteřině z hole Zdendy „Zametače“ Junka všechny mile překvapil. Když pak zhruba po 5 minutách hry přidal další nadílku do soupeřovy sítě nekompromisní střelou Hamboš, propukla střídačka v bujaré veselí!

Ač byl soupeř FIT, nepůsobil zrovna nejzdravějším dojmem a hráči v červeném měli jasně navrch. Soupeř měl sice několik zajímavých šancí z brejků, kdy naše obrana nebezpečně propadla, ale střely vždy končily v rukou neprůstřelného Ondry nebo bezpečně mimo bránu. Až do dvanácté minuty druhé třetiny tak zůstalo skóre 2:0 ve prospěch našeho týmu. V této chvíli se ale ujal slova Martin Cuhra a po chybě soupeře vsítil již třetí branku utkání.

Ve třetí třetině spanilou jízdu dovršili v páté minutě Kuba Svoboda (který celý zápas předváděl na jaderňáky nezvykle vskutku florbalově vyhlížející hru) a po ukázkové kombinaci s Hambošem i Petr Vondráček o půl minutky později.

O trochu rozruchu se ještě v závěru zápasu postaral Vašek Kouba, když si při odvracení jistého gólu pomohl nedovoleným zákrokem, byl na 2 minuty vyloučen a ještě zajistil soupeři trestné střílení. Nájezd však s pomocí levé tyčky své klece zlikvidoval Ondra „čisté konto“ Chmelař!

Florbalový tým Tralalalala tak zaslouženě zvítězil 5:0 a Juliskou se po čase opět rozezněl

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder