Po povedené skupinové části a týdnu volna jsme se opět setkali v klasickém počtu sedmi hráčů na první zápas vyřazovací části. Vypadalo to, že nás bude možná i míň, ale naštěstí náš nejlepší střelec Honza H. si zvládl ujasnit priority a dorazil. Jestli jste si v názvu přečetli výsledek a říkáte se jak tohle mohl být zápas play-off, tak to samé jsme si říkali i během zápasu. V této sezóně se jedná o naši nejvyšší výhru a pro soupeře to musel být celkem šok, jelikož do té doby obdrželi v sedmi zápasech pouhých 18 gólů.
Fun fact – Peleho vnuci hráli ve skupině s béčkem, které zvládli porazit 11:0.

Ale zpět k zápasu. Už do začátku bylo jasné, že šanci má pouze jeden tým a ten tým jsme byli my. Když jsme během asi 5 minut dali 3 góly tak to začalo docházet i soupeři. Většinu času se hrálo na soupeřově polovině a když se jim povedlo dostat k nějakému protiútoku tak naše obrana míč hned získala zpět. Byl to opravdu velmi klidný zápas, alespoň pro nás, soupeř teda moc klidný nebyl. Po poločase se soupeř rozhodl, že nemá co ztratit a začali hrát s vytaženým brankářem. To se jim celkem dařilo a občas se dostali k nějaké slušné šanci, ale nic z toho nebylo. Náš tým stále pokračoval ve svém tempu a pohodlně jsme si šli pro vítězství a dlouho to vypadalo, že i pro první čisté konto. Jenže jak šel čas tak opadala pozornost našich hráčů a touha soupeře vstřelit aspoň jeden gól. A tak asi 20 sekund před koncem tam ten míč nějak dokopali, slavili jako by to byl vítězný gól a hned brali míč, asi aby dali těch gólů ještě deset za méně jak minutu. Jejich nadšení však ukončil hned po rozehrávce rozhodčí a my jsme mohli slavit postup do dalšího kola. Gólově se prosadil 4-krát Honza H., 2-krát Pavel K., Patrik P. a Roman P., jeden gól si připsal ještě Matej P., takže góly dával skoro celý tým krom Dana P. a gólmana Vojty.
Příští zápas nás čeká až za dva týdny a bude se jednat o nejdůležitější zápas sezóny, jelikož v případě výhry si zajistíme postup do třetí ligy.

kapitán Vojta B.

Kategorie: Fotbal