Pondělí 7.11., se pro každého člena Tralaláckého Béčka neslo ve znamení jednoho z klíčových zápasů letošní sezóny. Utkali jsme se s týmem FC Družstevník, který okupoval druhou příčku, která jako poslední zajišťovala jistotu postupu do další ligy.

Náš tým se této šance nelekl a nastoupil do zápasu aktivně. Protivník a nejvíce jeho brankář však byl odhodlán naši snahu překazit a to i za cenu jisté agresivity, která vygradovala zhruba v polovině prvního poločasu, kdy napadl zakončujícího Davida Brožka a nechybělo mnoho a celá věc skončila rvačkou. Nicméně David si také nenechal nic líbit, proto hra pokračovala ve čtyřech. Zde jsme měli první velkou šanci – nepřímý kop, který se však našim hochům povedlo rozehrát tak slibně, že jsme z něj dostali gól.

Tato hloupá chyba nás však nezlomila a mi pokračovali v dobývání, které po čase i nám přineslo kýžené ovoce. Naši střelci postupně získávali čím dál větší přesnost v zakončení a po prvním poločase byl stav zápasu smírný 1:1.

Druhý poločas se nesl ve znamení naší převahy a nervozity soupeře, která ještě nabrala na intenzitě po druhém vstřeleném gólu, který pramenil z příkladného důrazu na bránu soupeře. Soupeř ale nebyl rovněž bez šancí, avšak jako obvykle skvěle chytající Michal Pokorný jim nedovolil se dotáhnout. Naopak se nám povedlo dorazit soupeře třetí brankou pár minut před koncem, po níž se již nezmohl na žádný odpor.

Již příští týden tedy můžeme zpečetit postup v zápase s týmem Řízky pokaždé jinak. Držte nám palce a přijďte nás podpořit. Vaši Trblblblblb

Mišo Zhoř

 

Kategorie: Nezařazené