A přece se o kousíček oteplilo. V pondělí 5.3. se na strahovském hřišti č.1 odehrálo utkání mezi tými La Tralalalala a Pajda ženy. Charakteristické hráčky protějšího týmu tentokrát nedorazily, přesto se soupeřek na zápas dostavilo dost. My jsme také vytáhly z rukávu naše esa a na zápas tak dorazily dvě nadupané čtyřky a namakaná brankářka. Do útoku vyrazila mírně zmatená Eliška, kanonýrka Zdenka, nekompromisní Kristýna a kung-fu Terka, v obraně nenechávaly nikoho projít zmateně střílející Roberta, vždy usměvavá Ivet, bojující Áňa a Evča kopající bomby do první hráčky před sebou. V brance se mrštně pohybovala Barča.

Zápas lze shrnout klasickým hrály jsme hezky, ale bohužel to nestačilo. Už od začátku nás protivnice zaháněly do naší obranné půlky a podnikaly výpady proti naší bráně. Nešlo si zejména nevšimnout jedné velmi naspeedované protihráčky, která si velmi rychle vysloužila přezdívku Doping, jelikož ta prostě fakt nemohla hrát bez zakázaných látek. My jsme sice měly tradiční podporu, ale jelikož se jednalo jen o jednu láhev zelené, tak se asi magické účinky této tekutiny dostavily jen v omezené míře. Každopádně štěstíčko nám tentokrát nebylo moc nakloněno, a tak se do naší branky postupně došouraly tři velmi neskutečně pomalé a trapné góly a k tomu další tři, které by se daly označit za zasloužené. Nepomohly ani výkřiky ‘bacha na doping’! a ‘hlídejte si je’. Plán na tuto sezónu (chceme dát v každém zápase gól a dostat pod 10) ale naštěstí zachránila Zdenka, která nekompromisně vstřelila gól.

Uvidíme, jak si povedeme dál v této sezóně, ale vyhlídky jsou aspoň z mého pohledu velmi optimistické. Zatím máme za sebou zápasy s těžšími soupeři, což je ideální trénink na hratelnější týmy, takže Mamby, Veteránky a Pivce třeste se. Příští zápas tedy v úterý proti 7. MINUT a za zlatého bludišťáka můžete hádat, kolik to bude. Pro info naše dosavadní výsledky jsou 1:2, 1:4 a 1:6, ale nic vám nepodsouvám ohledně toho, jak to dopadne.
Přijďte fandit a třeba také do hospody.

Evča

Kategorie: Nezařazené