Dne 2.3.2022 ve 21:00 se konal 1. zápas 2. ligy skupiny D mezi týmy Tralalalala a Kolemjdoucí.

Na první zápas jsme se sešli ve „velmi hojném“ počtu šesti hráčů, z toho pro polovinu to byla premiéra v barvách Tralalalala. Další tři hráči měli za sebou jednu sezonu. Všichni veteráni byli někde na dovolených (včetně kapitána Zdenála) a jednalo se tudíž o velmi mladý tým, kdy nejstarší hráči studují druhák na bakalářském studiu. Sestava vypadala takto: Daniel Ptáček, Vojtěch Bártek, Roman Pirogov, Matěj Prekop, Petr Červenka a Jan Hrubeš.

Prvních pár minut zápasu se zdálo, že bychom mohli uhrát výsledek, za který bychom se nestyděli. Bohužel se to změnilo, kdy po chybě v obraně došlo k faulu, za který padla první žlutá karta a oponent kopal penaltu a ujal se vedení. Po tomto gólu jen protivník utvrdil svoji převahu a poločas končil se skóre 5:0.

Druhý poločas už byl převážně o tom, abychom už nedostali víc gólů. Jenže problém nastal, když Dan dostal druhou žlutou kartu, a tudíž už nemohl nastoupit a my museli dohrávat bez střídání. Únava se samozřejmě projevila na výkonu týmu, a jestli jsme v prvním poločase měli alespoň nějaké šance, tak v druhém poločase už jsme se téměř k ničemu nedostali.

Zápas nakonec skončil s nepěkným skóre 12:0 pro tým Kolemjdoucí. 2 góly padly z penalt, za které byly uděleny již zmíněné žluté karty, kvůli kterým Dan nemohl dohrát zápas.

Vojtěch Bártek

Kategorie: Nezařazené