Dne 12.3. jsme se setkali ve třetím zápase sezóny s týmem zahraničních studentů z 2.LF UK. Po výhře z předchozího týdne bylo na co navazovat a chtěli jsme udržet vítěznou sérii. Na papíře se však nemělo jednat o jednoduchý souboj, jelikož protivník zvládl uhrát remízu s naším zatím jediným přemožitelem. Očekávání byla velká i co se týče fotbalové atmosféry. To co soupeř postrádá ve znalostech češtiny, to zvládne nahradit často velmi agresivním přístupem a barvitými nadávkami na hráče i rozhodčí. Jenže ani jeden z příslibů zápasu nebyl naplněn.

Už do začátku zápasu bylo jasné, že se bude jednat o vcelku jednoduchý zápas, když hned na začátku jsme se ujali vedení 2:0. Soupeř se z toho asi vzpamatovával do konce zápasu, protože se k ničemu moc nezmohli, kromě brečení u rozhodčího aby jim pískl nějaký faul. Poločas tak končil už za skóre 5:1.
Ve druhém poločasu se muselo jednat o velmi nezáživný divácký zážitek, jelikož se soupeř rozhodl, že už se ani moc snažit nebude a prostě celý poločas bránili. Zato naši hráči se už jenom snažili vylepšit si osobní statistiky. Výsledkem bylo dalších 6 vstřelených gólů a soupeř ke konci už pouze upravoval na konečný výsledek 11:2. // střelci: Honza H. – 5, Nikita P. – 2, Matej P., Pavel K., Patrik P. a Pavel Š. – 1

kapitán Vojta B.

Kategorie: Fotbal