Na náš druhý ligový zápas jsme se sešli opět v hojném počtu. Z kádru chyběl pouze Vojta Bednář, vzpamatovávající se po minulé prohře ve Španělsku (kde ho prý nikdo nezná) a David Bulant. Soupeřem nám byl tým Pajdové, hrající sedmou ligu třetí sezónou. Pro zajímavost uvedu, že došlo k paradoxní situaci, kdy Kuba Kopecký z Jaderného odpadu hrál proti Kubovi Kopeckému z týmu Pajdové.

Zápas začal klasickým opatrným oťukáváním, neboť soupeři ještě nevěděli, s kým mají tu čest. Avšak brzy pochopili, která bije, a na nás se přivalila ofenzivní smršť, kterou se Štěpán a čtyřka statečných na hřišti snažila více či méně úspěšně zastavit. Zbytek týmu se na lavičce modlil, ať dáme aspoň jednu branku. A ač se to zdá neuvěřitelné, opravdu jsme se dočkali! Náš geroj zápasu, Kuba Kopecký, se na to už nemohl dívat, zmocnil se míče, s razancí tanku M1A2 Abrams prosvištěl polovinou soupeře a nekompromisně zavěsil! Krásnější konec první půle jsme si nemohli představit.

Věřili jsme, že v druhé půli navážeme na úspěšný konec půle první. To sice úplně nevyšlo, ale přesto by se v druhé půli našlo několik světlých okamžiků. Namátkou několik úspěšných úniků a bohužel neúspěšných ohrožení branky soupeřů ze strany Ondry Šembery a Honzy Mareše. K tomu přispěli i protihráči, kteří se obranou už příliš nezatěžovali a začali hrát oblíbenou hru: „Kdopak dá dneska nejvíce branek?“, které se aktivně účastnil i brankář soupeře. Přesněji řečeno, brankáři. Aby se v bráně nenudili, tak se soupeři v bráně poctivě střídali. Nutno dodat, že i původní brankář soupeře se dočkal gólu a přispěl ke konečnému skóre zápasu 1:11.

Ač se to vzhledem ke skóre nezdá, lze najít v našem předvedeném výkonu některá pozitiva. Dostali jsme méně branek než v prvním utkání a vstřelili jsme gól. O zbytku taktně pomlčme a přejděme rychle k příštímu pondělí. Čeká nás totiž událost zimní sezóny – derby proti Trclclclclc. Věřím, že zabojujeme a nedáme svou kůži lacino. Přijďte se podívat a podpořit oba týmy. Takže opět v pondělí od 22:00 na devítce a od 23:00 na desítce!

P.S. Jelikož střelce prvního gólu za Jaderný odpad netipnul správně nikdo, vyhlašujeme další tipovací soutěž a to na výsledek derby s Trclclclclc.

Kategorie:

5 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder