V úterý 2. 10. 2012 ve 22:00 odehrál A-tým druhé kolo nové sezony proti týmu Prales United FC.
Oproti minulému zápasu se v sestavě složené z Martina Ševečka, Vojtěcha Cvrčka, Ondřeje “žaluda” Bartoňka, Petra “neumím koupit prase” Valenty, Davida Brožka, Adama Poláka, Milana Leciána a Michala “krtečka” Zajíčka objevili kapitán Jan “hlasitý” Hejný a Tomáš “sólista” Kouřim. Dále se k týmu nově přidal Milan “výpitek” Holec. Naopak chyběl Filip Petrásek, který léčil zraněný kotník.
Do utkání jsme vstoupili s touhou vyhrát a navázat tak na minulé ligové vítězství. Začali jsme aktivně a hned v úvodních minutách jsme se dostali do vedení zásluhou Petra Valenty. O zvýšení na 2:0 se svým prvním gólem za nás postaral Milan Holec. Do změny stran ještě potvrdil naši převahu Martin Ševeček, když zády odrazil odkop protihráče a míč nakonec skončil v soupeřově brance. O likvidaci střel soupeře v první půli se bezchybně postaral gólman Ondřej Bartoněk.
Do druhého poločasu jsme tedy šli s uspokojivým třígólovým náskokem. Další navýšení nastalo z trestného kopu. Míč si vzal kapitán Jan Hejný, tvrdou střelou propálil zeď a gólmanovi nedal sebemenší šanci. Po brance Vojty Cvrčka, opět z přímého kopu (“já jsem to chtěl kopnout nahoru”), kdy skóre bylo už 5:0, jsme se na rozhodnuté utkání přestali koncentrovat, což způsobilo snížení na 5:1. Poté se do listiny střelců zapsal i Adam Polák vstřelením našeho posledního gólu. Konečnou změnu skóre ale zařídil soupeř při snížení na konečných 6:2.
Výhra tak ukazuje naši dobrou formu, kterou chceme potvrdit i v dalším zápase v úterý 9. 10. 2012 ve 22:00 na dvojce. Přijďte naše chlapce podpořit!

Report by Milan Lecián

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder