Na čtvrteční zápas nás tedy dorazilo pouze 7. Do branky se postavil Kuba Stündl, o defenzívu se starali Matej Sekeľ, Venca Volf a Ivan Khomyak, no a v útoku se točila trojice Libor Tomek, Honza Zdráhal a Vláďa Dufek.

Do utkání jsme vstoupili skvěle, hned po několika minutách otevřel skóre zápasu Honza Zdráhal, když se pěknou umístěnou střelou trefil do protipohybu gólmana. Na hřišti jsme měli jednoznačně převahu, která vyústila v několik vyložených, skoro až stoprocentních šancí, které samozřejmě nikdo jiný než Libor Tomek nekompromisně zazdil. A tak první poločas skončil 1:0 v náš prospěch.

I v druhém poločase jsme pokračovali ve stejném tempu jako v poločase prvním, dostávali jsme se do mnoha, spíše vyložených, šancí, které však gólem neskončily. Dlouhou přihrávkou za obranu vyslal Kuba Libora Tomka a nemožné se stalo pravdou. Ten pádil sám na brankaře a tentokrát se už nemýlil. V tu chvíli propukla na střídačce domácích obrovská euforie, protože opravdu bylo co slavit. Snaha vstřelit další gól pokračovala v zahazování šancí, a podle známého nedáš, dostaneš se tak i stalo. My jsme se však nenechali rozhodit a dál jsme hráli naši hru. Po další skvělé akci neostřílená legenda Libor Tomek nenechala nic náhodě a střelou mezi nohy gólmana poslala svůj tým již do dvoubrankového vedení. Poslední slovo si vzal Ivan Khomyak, naše nová posila, který při snaze odkopnout míč trefil clonícího soupeře tak nešťastně, že balón doskákal až za naši brankovou čáru.

Výsledek 3:2 se nám podařilo ubránit až do konce a zaslouženě si z tohoto utkání odnášíme první tři body.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder