V utery 10.9.jsme nastoupili k druhemu zapasu v 7.C lize s tymem Modrá opice FC. Sestava byla nasledujici: Spana, Vasek, Petr, Martin “neumim chytat primaky” Cuhra, Roman, Tomáš a v brane David.

Hned dvě minuty po začátku zápasu se potvrdilo, že bez střelců Pavlita a Petráska umíme góly dávat jenom náhodou, nebo odrazem od kdekoliv ve vápně stojícího Vaška a i v tomhle zápase se někomu podařilo Vaška ze správnýho úhlu trefit a soupeř se už jenom divil, jak kvalitní fotbalovou akci vyprodukuje tým v 7.lize.

Další průběh byl seriíí spálených šancí na jednu bránu, až dokud se na začátku druhé půle soupeři nepodařilo z brejku Davida propálit a zápas srovnat. Pak ovšem přišel na řadu nacvičený signál “tref se do Cuhry” a jeho bravurní provedení od Tomáše Kouřima a Martin “neumim chytat primaky” Cuhra si pripsal gol. Pojistku přidal po pár minutách Roman povedenou střelou ze střední vzdálenosti.

Souperuv golman se s podobnym vyvojem ovsem nehodlal smirit a vyrazil na odvazny prunik pres cele hriste. Po obejiti vlastnich obrancu a zalozniku, ho zastavil prvni nas hrac Vasek, mic mu sebral a z pulky pohodlne trefil prazdnou branu. Tim i uzavrel skore zapasu na krasnych 4:1 pro Tralalalala.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder