Ve čtvrtek 26.9. nastoupili veteráni proti týmu ALT 1.AK. Na začátku bych rád zmínil dvě zajímavosti. Naše docházka je tragická. V brance stál Martin Cuhra, v poli byla pětice Vašek Jánský, TOOM Kouřim, David Karal, Vláďa Špáňa a nováček mezi veterány Mišák Krčmář. Soupeř nás všechny překvapil tím, že měl pro nás připravenou památeční vlaječku určenou přímo na toto utkání.

Ač bez střídání (ale s podporou od Káji), vrhli jsme se do zápasu s chutí. Vašek poslal krásný míč za obranu, TOOM ho doběhl, zavezl a předložil před bránu Davidovi, který se nemýlil. Soupeř ovšem po Špáňově nedůrazu v obraně srovnal. Mišák nám ale vrátil vedení, a když Vašek opět využil svou největší zbraň, tedy nechat se napálit gólmanem a skórovat, měnily se strany za příznivého stavu 3:1 pro nás.

Bohužel druhá půle začala tragicky. Téměř ihned po výkopu soupeř využil Cuhrovy nemohoucnosti a snížil. Vyrovnání přišlo po chybě obou našich brankářů. David v poli nepohlídal hráče a Cuhra další lehkou střelu opět pustil za záda. Když pak naše obrana neuhlídala kolmici na soupeřova útočníka, prohrávali jsme 3:4. Nasadili jsme tedy k velikému tlaku, Vašek dokonce nastřelil tyč, ale gól ne a ne padnout. Když byl pak při jednom z průniků zákeřně faulován TOOM a při pádu si nešťastně vykloubil rameno, byl náš osud prakticky zpečetěn. V oslabení o kapitána jsme už nedokázali odpovědět a ztratili tak první body v Hanspaulské lize. Špatnou zprávou navíc je, že TOOM má přetržené vazy a tuto sezonu nám už nepomůže.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder