Psal se rok 2013, den 13.říjen, když se slavní hrdinové 1.roty volejbalového týmu Trblblblblb sešli na místě bitvy. Právě deset statečných se odvážilo bojovat tuto bitvu, jejich jména nechť nikdy neupadnou v zapomnění:
Romana Lavičková, Maryla Svobodová, Tereza Franková, Lubomír Hudec, Martin Cuhra, Ondřej Sláma, Jan Medřický, Martin Matušů, Jiří Kurka a kapitán Zbyněk Hubka.
Naše hrdiny nejvíce vysílila již první vlna nepřátel, “K-Lhotka”. Po dlouhém a lítém boji, v němž naši hrdinové zprvu podcenili nepřítele a prozatimním výsledkem 0:1 tak ztratili taktickou výhodu, kterou však rozzuřeni ihned získali zpět, porazili “K-Lhotku” 2:1. Z potyček minulých získali naši hrdinové informaci, že další vlna nepřátel bude slabší a nechá je tak vydechnout.
Netrvalo však dlouho a Trblblblblb zjistilo, že je jejich informátoři zradili, neboť ani “Nepropadejte panice” je nenechal oddechnout, leč naši hrdinové se nedali a opět vybojovali vítězství 2:1. Oddechu se hráči dočkali až po tomto vítězství když přešli do ofenzivy, což nepřátelé nečekali a první oddíl nepřátel, “Skrytý talent”, bránící hrdinům v dalším postupu k nepřátelskému velitelství, porazili 2:0.
Trvalo dlouho, než se nepřítel přeskupil, ale nakonec vybral nejsilnější ze svých rot a poslal ji na hrozící nebezpečí. Tak se v boji střetli hrdinští Trblblblblb se “Smečkou”. V tomto boji však naši nadšení hrdinové došli krutého zjištění, že ještě nejsou zcela připraveni na prolomení nepřátelských linií a postup na krvavější frontu 7.ligy (byli rozmetáni 2:0). I tak ale vybojovali krásné naši hrdinové krásné 5. místo.
Tento příběh je věnován památce Jana Medřického, jenž obětoval svůj mladý život, aby zabránil masakru Trblblblblb od nelítostné “K-Lhotky”… Budiž mu země lehká.
-mm-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder