Psalo se pondělí 14.10. a na půdě strahovského hřiště číslo 1 se sešel nejkrásnější tým strahovské ligy s Antidepresivními rybičkami. Minulou sezonu jsme s nimi prohrály 0:10 a věřily jsme, že tentokrát se nám podaří uhrát o něco lepší skóre.

Hned po zahájení zápasu nám bylo jasné, že to bude těžké. Soupeřkám nedalo moc velkou práci dostat balon na naši půlku a střílet na bránu. Ve chvílích, kdy se některé z našich útočnic podařilo dostat ke střele, končila obvykle mimo branku nebo ve spíše výjimečných případech neprošla přes brankářku. Ačkoli několik střel bylo opravdu pěkných, žádná z nich neskončila v síti soupeřek. Proti tomu Rybičky si zápas očividně užívaly. Zkoušely na nás všelijaké tríčky a přestože Kája chytala jako obvykle perfektně, občas nějaký ten gól do branky padnul. Celkově jsme obhájily výsledek z minulé sezony a zápas skončil 0:10.

Fanoušků se ještě před zahájením zápasu na tribuně sešla (bohužel stejně jako soupeřek na hřišti) spousta a celý zápas nám projevovali tentokrát spíše tichou podporu. Věříme, že hlasivky si šetřili zejména na nadcházející zápas s FC Pivce. Proto doufáme, že všichni dorazíte ve středu 23.10 pořádně fandit!

-vp-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder