K našemu sedmému utkáni v druhé sezóně jsme nastoupili od 18 hodin na okraji Prahy přibližně 15 km od hranic se Slovenskem proti týmu Horno Porno. Z důvodu velké vzdálenosti a naprosto debilního času se před zápasem množily omluvenky na pozdní příchod. A jelikož soupeř bral a minimálně i příští sezónu bude brát sedmou ligu velmi vážně tak nehodlal čekat ani o vteřinu víc než je pravidly daná čekací doba. Proto jsme zápas začali v tomto složení: V bráně připraven Martin Cuhra, v obraně převlečeni David Karal, Michal Krčmář a Roman Pangrác před kterými v riflích a polobotkách běhal Petr Habásko, za postranní čárou se v dosti pomalém tempu snažil převléct Jerome Gubiš a Vašek Jánský přelézal nedaleko vzdálený plot. A protože si Jerome musel nagelovat chlupy na prdeli, nastoupil Vašek na hřiště o 2 minuty dřív než Jerome.

Samozřejmě pro soupeře bylo prvních pár minut pohodových hrát proti oslabenému týmu ale jen co jsme se dostali do plného počtu začali jsme přebírat iniciativu my. Bohužel přesnost střelby našich hráčů nebyla velká, zejména Vašek Jánský byl v tomto ohledu “nejšikovnější” když dokázal netrefit bránu ani z malého vápna. Často se nám povedlo trefit ochranou síť nad branou, kterou pořadatelé pověsili 10 metru nad bránu směrem do hřiště právě s vědomím, že dorazí borci z Tralalalala. I přes velké množství střel našich hráčů tak ve statistice střel na bránu vedl soupeř. A po jeho rychlém brejku vedl i v počtu gólů, protože se se svým hráčem nedokázal vrátit Jerome a ten odražený balon hezkou střelou uklidil za záda Martina. Z prvního poločasu stojí za zmínku domluvený signál v podání dvojice Gubiš-Jánský, kdy Jerome svým britským centrem našel na zadní tyči Vaška, který nedokázal v krkolomné pozici usměrnit balón do branky a potvrdil, že první poločas pro něj byla brána zakletá. Poslední akce prvního poločasu byla opět v podání Vaška Janského, kdy se řítil sám na brankáře a zkusil ho prostřelit mezi nohama, bohužel brankář s tímto zakončením počítal a i díky Cuhrovo efektu (tj. když je hráč tak objemný že si vytváří vlastní gravitační pole kolem sebe – pozn. autora) se mu povedlo střelu zneškodnit. I proto skončil první poločas vedením soupeře 1:0.

Do teď si nedokážu vysvětlit čím to je, ale v druhém poločasu se množství střel na bránu a mimo vyrovnalo, i když se Petr Habásko snažil aby zůstal poměr stejný jako v poločase prvním. Ačkoliv se naši borci začali trefovat na bránu tak soupeřův brankář svůj tým držel v minimálním vedení. Až jeden z našich útoků zakončoval Jerome nechytatelnou střelou a vyrovnal tak na 1:1 (jak později zmínil, na tuto střelu se soustředil jak nikdy v životě – pozn autora). Množství našich standartních situací rostlo a po prudce rozehraném rohu střílel na bránu z minimální vzdálenosti Michal Krčmář, ovšem brankář do konce života nepochopí, jak mohl tuto střelu hlavou vyrazit mimo tyče. Další gól padnul z autu, kdy zůstal nehlídaný na zadní tyči Vašek Jánský a balon dokázal uklidit tam kam patří. Po otočení skóre se snažil tlačit do útoku i soupeř, kupodivu nás Martin podržel, zejména když chytil střelu z půlky hřiště, které normálně pouští.

Zajímavý moment byl, když před dotírajícím útočníkem Martinovi hlavičkoval domu Roman Pangrác a Martin měl co dělat aby na míč dosáhl a neskončil v šibenici. Poté měli naši borci roh, kde ve skrumáži před branou nakopnul Vašek soupeřovo brankáře do ruky, tento moment bude ještě v průběhu zápasu důležitý. Ale nebylo to jediné zranění, které zredukovalo soupeřovo soupisku, zejména se snažil Michal Krčmář, který má na své pažbě 2 zářezy. Za chvilku vyhodil Martin balón na Vaška, který střelou z otočky na jím připravenou brankařovo ruku vystřelil ránu rychlostí, kterou by neměla problém překonat bába s nůší a zlomeným kolenem, proto už někteří spoluhráči se vraceli bránit, o to ale bylo pro ně větší překvapení, když se balón zastavil až v bráně. Nic zásadního už se do konce zápasu nestalo, konečný výsledek zápasu je 3:1 pro Tralalalala.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder