Ve středu 12.11. nastoupili Veteráni proti týmu Sedmikráskov Čimice. Veteránům tomto zápase již o nic  nešlo, neboť se o postup stihli připravit v minulých zápasech, naopak náš soupeř body potřeboval. Docházka ani tentokrát nebyla valná, nastoupili: Špáňa, Peťa Habásko, Vašek Jánský, Roman Pangrác, Martin Cuhra a do brány se postavil Michal Krčmář. Na hřiště vyběhla také Verča Blechová, jejímž úkolem bylo vyplňovat prostor, aby aspoň někdo mohl vystřídat, a také dát jeden gól, čímž by právě o jeden gól překonala elitního střelce Špáňu. Do brány, ani na hřiště nakonec nenastoupila Kája Kopecká, u níž zapůsobil pud sebezáchovy, a tak tým podporovala pouze za postranní čárou, a zářit museli jiní.

Soupeřům se i přes dobře hrající obranu a stejně dobře chytajícího Mišáka nějakým záhadným způsobem podařilo vstřelit první gól, radost soupeřům však záhy pokazil Peťa Habásko a brankář si mohl připsat první jesle. Bohužel pak soupeři trochu „zapnuli“ a omylem vstřelili tři góly. Vaška Jánského tím evidentně hodně naštvali neboť se rozhodl nejen srovnat skóre, ale pro jistotu soupeře i zesměšnit. První střela-jesle. Druhá střela-brankář se ani nestačil otočit. Třetí střela..třetí střela putovala k bráně rychlostí beznohé želvy po mozkové mrtvici a s absolutní jistotou brankáři prošla opět mezi nohama. Značně vykolejení a naštvaní soupeři se rozhodli, že další gól už nedostanou a začali zase trochu hrát, a jako pomstu se pokusili knock-outovat útočnici Verču střelou z bezprostřední blízkosti do obličeje. Žádný další gól už nepadl, Vaškovi se bohužel tentokrát nepovedlo dát již tradiční gól zády, a zápas tak skončil remízou 4:4.

Zatímco náš tým odcházel ze hřiště vysmátý a natěšený do hospody, soupeři odcházeli naštvaní sami na sebe, brblající si: „Ani když mají na soupisce dvě holky, tak nejsme schopní vyhrát.“, a plánovali si svůj vztek vybít na naší fanouškovské základně. Nicméně nakonec se k tomu neodhodlali (ostatně, kdo by si také na Oskara s Kájou troufnul, že ano), a my jsme spokojeně odskotačili na „jedno“ a těšili se na další zápas, na který by se měli těšit i všichni ostatní, neboť tentokrát již možná nastoupí obě poloviny útočného dua Kopecká-Blechová (a to sami musíte uznat, že je na co se těšit).

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder