Vedení Hanspaulské ligy se rozhodlo, že dost bylo zápasů v centru Prahy, dost bylo zápasů, kam cesta trvá méně jak půl hodiny. Proto se v krásný prvomájový podvečer Veteráni vydali na výlet do Běchovic. Pánové, každý kdo kvůli rýmyčce (nebo z nějakého jiného absurdního důvodu) nejel, ten může jenom litovat a tiše plakat. Nejen, že jsme mohli utéci z pražského smogu a podívat se na místo, kam by jinak asi nikoho z nás jet nenapadlo, ale především na hřišti se děly věci nevídané a nečekané. Veteráni nastoupili v sestavě: v bráně se potil Martin Cuhra, v obraně Vašek a Mišák, v útoku Toom, Pavlito a Šušu, a slečny Kopecká a Blechová jako obvykle tak nějak pobíhaly kolem.

Kdyby na zápas dorazili nějací fanoušci, jistě by ocenili krutost našeho týmu, neboť po drobných psích kusech v obraně jsme pustili soupeře do vedení. Jak se ale ukázalo, vše bylo součástí plánu, nechat soupeře myslet si, že mají navrch, nechat je namlsat opojným pocitem vítězství, a pak je brutálně sestřelit. Jako první se za Veterány jako správný kapitán TOOM. Soupeři značně znervózněli, stále častěji opakovali: “zdržujeme, hrajte o čas, je to jenom remíza“. Pak se ale začaly dít věci. Po krásné střele geniálně umístěné přímo do brankáře, se míč odrazil k v brankovišti zmateně pobíhající Verči Blechové, která míč doklepla do brány. A tím se spustila gólová lavina, aneb každý si řekl, že když dá gól ona, tak to sakra dá přece taky. Do konce první půle se krásně trefil Mišák. Do druhé půle už soupeři prakticky nenastoupili, běhal z nich už jenom jeden, čímž na sebe ale poutal pozornost především Mišáka a Vaška, a podle hesla „Co leží, to neběží“ už pak taky moc neběhal.  Skóroval rovněž Pavlito, pro jistotu hned dvakrát, což je trochu s podivem, vzhledem k jeho hladince, ale góly to byly hezké. Po krásné přihrávce před bránu po druhém gólu sahala i Verča Blechová, ale soupeř se rozhodl, že se znovu nenechá ponížit a dostat gól od holky, tak si ho tam střelili sami (ale stejně ho rozhodčí napsal Verče, takže smůla cucáci). Další gól přidal Šušu, svůj božský hněv ukázala i Kája a míč do brány také velmi elegantně dostala (opět smůla, hošánci).

Celkové skóre tohoto večera: sestřelení soupeře 8:1, další krok k postupu, Kája s Verčou společným počtem gólů překonaly kanonýra Špáňu a jako bonus krásný výlet do babišovou řepkou olejkou zažlucených Běchovic.

Hráč utkání, Verča.

Kategorie:

1 komentář

Napsat komentář

Avatar placeholder