V úterý 19.8. se odehrál semifinálový zápas mezi Moe’s alias Veteráni Tralalalala a Pivní pohodou AC, ve kterém šlo o přežití v letní lize. Sešli jsme se výjimečně v celkem hojném počtu. Do brány nastoupil premiérově Michal jako výpomoc z týmu Trclclclclc, v obraně hrál Roman, Špáňa a Jerome, spojku klasicky Toom a Pavlíto a největší zastoupení měl útok v podobě Šušu, Bobshita, Infarkta a Verčy.

Utkání začalo celkem v poklidném tempu. Oba týmy se snažily vyvarovat chybám, což se nám jako celku opravdu nedařilo. Laxní souboje, nepřesné přihrávky a jako třešnička všudypřítomný stoping pro soupeře. První ránu jsme dostali celkem brzo, když se soupeř uvolnil po pravé straně a po zemi k pravé tyči zakončil. Netrvalo dlouho a soupeř rozvlnil síť podruhé. Pomalu ale jistým tempem jsme se dostávali do zápasu, když z nenadání přišlo vynikající zpracování od Špáni pro jejich plešouna, který se s tím nepáral a vystřelil k pravé tyčce – 3:0. Tomáš jako leader se nechtěl vzdát, a dal nám naději v podobě snížení po krásné akci, kdy neuvěřitelná Verča našla hlavičkou právě Čuráka, který si zpracoval, počkal a zakončil. Do konce poločasu jsme už soupeře k ničemu nepustili, ale bohužel ani neskórovali.

Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že máme na to zápas otočit. Snížení přišlo celkem rychle, kdy se neatakovaný Tomáš podíval, přesně vystřelil k pravé tyči a vsítil svůj druhý gól.  Pak přišel z naší strany celkem velký tlak na soupeře, k ničemu jsme ho nepouštěli a vytvářeli jsme si šance. Ta největší na vyrovnání přišla ve spolupráci Bobshita a Pavlita. ShitBob se vyskytknul v chumlu před bránou, dostal se k zakončení ale v poslední chvíli zasáhnul jejich obránce a nohou zvednul balon nad branku. Po pár minutách si Pavlito naběhnul na krásný aut a nekompromisně zakončil, k vyrovnání nám ale nepřála horní branková konstrukce. Po několika dalších neproměněných šancích tlak ustál a necelých 10 minut dokonce se vrátila ta naše marnost ze začátku zápasu. Tlačící čas a rostoucí tlak vyústil v pouhé nakopávání a házení balónu dopředu, kde získávali balon soupeřovi obránci a vše se vracelo jako bumerang. Když už jsme měli balon, tak jsme si nedokázali nahrát a to nesměřovalo k ničemu jinému než k tomu, aby soupeř skóroval počtvrté. Čtvrtý gól padnul opět po naší hrubé chybě, kdy se obránci snažili prokombinovat, bohužel o balón přišli blízko naší branky a soupeř nezaváhal. Zápas se pak už dohrál bez většího vzrušení.

K zápasu asi jenom to. Tým, který začne hrát za stavu, kdy prohrává 3:0, si asi fakt nezasloužil postoupit. Nicméně, přeci se nám v něčem poštěstilo. Po zápase jsme šli hledat náš zakopnutý míč. Hledali jsme ho všude (kopřivy), jen néé tam, kde byl. Během té chvilky hledání jsme našli 2 cizí míče, které jsme ihned zkonfiskovali. Nesmím zapomenout zmínit to, že Čurák stačil jeden z těch balonů hodit do kaluže své vlastní moči. Poté, co jsme našli svůj balon, jsme jako tradičně vyrazili do baru Polo.

Mr. Bobshit

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder