Borci víkendu – titul získaný volejbalovým týmem Trblblblblb v neděli 9. listopadu. Soupisku tohoto týmu v letošní sezóně 2014/2015 tvoří ZbyňaH, MartinM, DominikV, MartinC, LubošH, RomanL, HonzaM a krásné LuckaH, RomčaL, AnčiD a TerkaF.

Protože se Trblb v letošní sezóně pere v 8. AVL lize, bylo potřeba hned po prvních dvou přípravných turnajích, na kterých nám vždy o jediné místo unikla divoká karta do 7. ligy, ukázat, že plánujeme 8. ligou projet jako nůž máslem. Díky vysoké Lucii, která konečně umožnila našemu týmu hrát systém s jednou nahrávačkou, aniž by byla oslabena pozice druhé ženy v týmu, mateme soupeře u sítě trojblokem a smečí za hlavou (protože takto smečuje 176 cm vysoká Lucie, blokaři soupeře pravidelně s mottem „holku nemá cenu blokovat“ dovádějí své spoluhráče k zoufalosti, když umožňují, aby Lucčiny smeče dopadaly s ohlušující ránou a hvizdem do míst, kde ostatní nemají šanci balon zvednout). Vypadá to navíc, že prázdninová pauza všem hráčům prospěla, kazíme méně míčů a méně podání, smečaři i blokaři dávají větší rány a v koncovkách jsme letos také stabilnější než v předešlých sezónách.

Nyní pár detailů k prvním 3 zápasům, během kterých jsme soupeře v krásných i psychicky vypjatých momentech porazili pokaždé 2:0 na sety. Na hřišti tentokrát chyběl MartinM a HonzaM. První zmiňovaný kvůli divoké rozlučce se svobodou, druhý zmiňovaný kvůli divoké rozlučce s celistvostí kostí na jedné z jeho nohou při dopadu na přípravném turnaji. PREteam, tým s výškovým průměrem vyšším než výška našeho nejvyššího hráče, prohrál 23:25 (maximálně vyhecovaná a vypjatá koncovka) a 16:25 (psychické rozložení a zbytečná odevzdanost soupeře). Bábovky, mnohem jednodušší soupeř, prohrály 17:25 a 15:25. A nakonec Panters Mělník, 19:25 a 20:25.

Všichni se v týmu shodují na tom, že letošní sezóna bude velice úspěšná a těšíme se na to, až si na AVL plese budeme tentokrát přebírat cenu za první místo v 8. lize.

Na závěr ještě doplnění reportu Tralalalala týmu: hráči našeho sesterského týmu Pepík s Kaufim si na vlastní kůži vyzkoušeli, že pravidlo „zákaz nošení nápojů do tělocvičny“ nevisí na Julisce jen tak z prdele, když byli oba, jen pár sekund po sobě, zasaženi míčem při rozsmečování a za doprovodu smíchu spoluhráčů a vlastních nadávek házeli do prasete pokutu za rozlité něco.

-ZH-

 

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder