Ve čtvrtek 9. dubna se florbalový tým sešel na Julisce s vidinou krásného a vítězného derby s týmem FEL A, kde stejně jako ve FEL B má své místo Mazi. Tato kontroverzní postava univerzitní florbalové ligy přilákala nejen výrazné množství hráčů dnes už staré gardy, ale i nezvykle početnou fanouškovskou základnu v čele s Krtečkem a jeho průvodcem Oskarem. V týmu za Tralalalala nastoupili v bráně Lukáš „zase vytahuju míček z brány“ Marek, v obraně „zase jsme je nepohlídali“ byli Martin Beneš, Jiří Kůrka a Vašek Kouba. S lítostí na naší straně nenastoupil náš bývalý Velký Kapitán Péťa Vágner. V útoku „zase jsme nedali góla“ byli Tomáš Hambálek, Michal Sákmár, Petr Bohuslav a Martin Cuhra. Na centrech „nevím kde mám být“ operovali Jakub Vít a Péťa Vondráček. Na soupeřově straně měli na střídání jen dva lidi, tedy nic nenormálního.

Po úvodním hvizdu jsem plni síly a odhodlání dostali studenou sprchu, kdy hned první střela zápasu prošla nad nohou brankáře až do brány. Střela obránce od mantinelu byla prvním a jediným kanadským bodem, který onen obránce za celý zápas získal. Bohužel to byl gól, který jim psychicky velmi pomohl do dalšího průběhu zápasu a ještě víc bohužel byl tím střelcem Mazi. Netrvalo dlouho a dostali jsme další gól. Pak jsme se trochu srovnali a hráli jsme vyrovnaný florbal se světlými momenty, kdy jsme ale neskórovali. Ke konci třetiny ale došlo k záhadné deaktivaci celého našeho týmu a během dvou minut jsme dostali 5 gólů. Naštěstí následovala přestávka a od druhé třetiny se datuje naše zmrtvýchvstání. V polovině druhé třetiny jsme dali první gól, kdy skóroval stejným způsobem jako Mazi Cuhra. Ke konci druhé třetiny se opět projevil „syndrom Sákmár“ u Hamboše, který opět, aniž by chtěl tomuto ukrajinci pomáhat ve skórování, mu opět připravil gólovou šanci a Sákmár skóroval, byť být to nahrávka od někoho jiného, tak to zabije. Ve třetí třetině jsme opět snížili, kdy Hamboš v rohu přehodil čistě tělem protihráče přes mantinel a následně vyslaná nahrávka před bránu našla čepel Kuby Víta a ten skóroval. Bohužel jsme pak dostali za chvíli góla, ve kterém měla asistenci pěkná brankářka feláků, již si bohužel nikdo nedovolil seknout přes prsty.

Zápas nakonec skončil se skóre 3:8, ale nebýt mrtvých tří minut v první třetině, mohli jsme zahrát vyrovnanější zápas. Děkujeme fanouškům za fandění a přetrpění první třetiny. Případné příznivce florbalu zvu na další florbalový zápas konaný v pátek 17. dubna ve 14h na Julisce.

-Bambini di Praga-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder