V sedmém kole Hanspaulky jsme se 14.5.2015 utkali se známým soupeřem. J.R. Club B v prvním utkání minulé sezony využil našeho malého počtu (bez střídání) a ačkoliv se Verča prala jako lev a ŠuŠu s Pavlitem nastřelili dohromady tak 12 tyček, porazil nás 2:1. Tentokrát se situace úplně prohodila. Soupeř byl bez střídání a my měli hned dvě celé pětky. V té konstruktivní hráli odzadu Mišák Krčmář a Otík Lecián, Filip „motám se jenom tak kolem“ Petrásek zprostředka a ŠuŠu s Pavlitem se měli starat o branky. Destruktivní pětka, která se měla snažit především o uběhání soupeře, měla na hrotu Verču s Martinem Ševečkem, uprostřed TOOMa Kouřima a v obraně Vencu Jánského se Špáňou. Chytal Martin „mám zpoždění s reportem tak kupuju flašku“ Cuhra. Poměrně nepříjemným faktem bylo, že se na utkání nedostavil rozhodčí. Píšťalky se tedy ujal jeden nehrající hráč soupeře.

V utkání jsme celkem jednoznačně od začátku dominovali. I destruktivní pětka si vytvářela dobré střelecké příležitosti a pouze fantastický výkon soupeřova brankáře mu zajistil poločasovou bezbrankovou remízu. Po změně stran jsme ustoupili od systému střídání celých pětek, což mělo za následek výrazné zrychlení naší hry. Soupeř ale stále odolával. Chytla se až Mišákova střela z přímého kopu v sedmatřicáté minutě. Všem nám spadl kámen ze srdce, ale zdaleka nebylo vyhráno. Tenké vedení nic neznamenalo, a tak jsme pokračovali v útočném snažení. Pojistku přidal TOOM, když po nádherné kombinaci na jeden dotek celého týmu uklidil balon do prázdné branky, a definitivní hřebík do soupeřovy rakve zatloukl opět značně nervózní ŠuŠu. Za stavu 0:3 se soupeř rozhodl vystřídat brankáře. To byla asi chyba, neboť pak začaly naše gólové hody. Trefili se postupně znovu Mišák, Martin Š., Pavlito a i Otík. Pouze naprostá neschopnost našeho brankáře způsobila, že opět inkasoval gól v samém závěru, za jasného stavu. Čím to asi může být…

Do konce sezony zbývají čtyři utkání, držíme postupové druhé místo a příští týden se utkáme s o záchranu bojujícím Slamníkem. Hrajeme poprvé v Malešicích, poblíž Malešického minipivovaru. Máte tedy jedinečnou šanci přijít podpořit svůj oblíbený tým a poté strávit večer s hráči v tomto vyhlášeném podniku. Budeme se těšit na viděnou.

 

TOOM

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder