Bylo na mne záhadně ušito, že musím spát report. Asi jsem se tolik přiopila, že jsem se svojí opileckou náladičkou souhlasila se psaním, aniž bych předtím dávala pozor, co se děje ve hřišti. Proto dnešní report bude trošku jiného rázu než ty ostatní.

Na fotbal jsme s Tomem vyjeli s cinkajícím batůžkem. Avšak ne klasicky cinkajícím batůžkem pivem, ale tentokrát v něm cinkalo něco mnohem lepšího – šampáňo a vedle něj se tetelily jahůdky. Předpokládalo se totiž, že se prostě vyhraje liga a pokud se nevyhraje, tak to bude takový haluz, že se stejně musí zapít.

Na zápase na nás už čekala téměř plná sestava: dost zelených, normálně piv, dva žolíci tatranské čaje a eso v rukávu (v batohu) šampáňo na druhou. Zápas začal poněkud vyrovnaně, piva nastoupila se zelenou, ke kopu se dostali i soupeři, když jsme jim taktně jednu flašku poslali, aby měli taky náladičku, když budou prohrávat, a jelo se. Jeden hráč, druhý hráč, půlka týmu, na střídačce se to prostě točilo, flašky mizely a téměř stejné množství gólů jako flašek za ten zápas padlo. 6! Tatranský čaj možná byl symbolem počtu gólů vstřelených soupeři a tak jisto jistě z přehledu sestavy na začátku vydedukujete, jak to bylo.

Přišel poločas a nečekaná fanynka Bubu se dorazila přes plot mrknout, co se děje na hřišti. Bohyně však nelenila a svým laňčím sjetým krokem došla až k plotu a ukecávala, aby Bubu šla fandit, že zásob ještě není úplně málo. Bubu řekla, že by si dala max šampáňo s jahodama, což neměla dělat a její jistý krok byl zpečetěn!

Tím se ke slovu dostalo šampaňské I. Někdy v tu dobu padal zbytek gólů a i veselící se soupeř něco vstřelil. Náladu na střídačce, jež v kolečku bez zájmu o hru popíjela flašky lihu, to vůbec nezkazilo. Ale radost, že hra dopadla pro nás dobře a že šampaňské II. neputovalo z Anděla zbytečně, byla i tak veliká.

Tím bychom vlastně mohli ukončit report, skóre bylo 6:2, Bobšit se vyfotil nahý a bohužel ho půlka všech přítomných dam viděla dvakrát, takže … Takže se zápas musel ještě přesunout. Přesunout se do místní Madony, kde byly Blondýny v akci za pár českých šupů s postupně během večera mizejícím obsahem absintha.

I tak kombinace Blondýn, Čajů, Zelený, píva a šampáňa stačila, aby všem normálním hráčům bylo druhý den blbě.  Mně bylo blbě z českýho stylu pití ještě v sobotu.

Jooo a góly stříleli: Martin Š. 2x, TOOM 2x, Otík, Pavlíto.

Bohyně!

20150625_215347

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder