Dne 8. 7. 2015 17:33 SELČ nastal opětovný průlom v historii Sportovního týmu při Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské Českého vysokého učení technického v Praze Tralalalala. Země se opět jako prdelka brazilské tanečnice zatřásla a na umělou trávu fotbalového hřiště ve sportovním areálu v Zákostelní ulici ve Vysočanech vstoupil mezi tyče hájit svatyni starý známý krimi(a)nálník Oncek. Nic to ovšem neznamenalo, šel si jenom zahrát a vypomoct, když měl tým legendárních Veteránů za zadkem problémy!

Všichni byli zvědaví, jak se sestava ve složení Tomášek Kouřim, Michálek Krčmář, Martínek Ševeček, Milánek Lecián, Vládíček Španihel, Verunka Blechová, Bobšitek a Ondrášek Bartoněk popasuje s tatíky z Blesk VK.

Zápas se vyvíjel po celou dobu pro nás dobře, soupeř prakticky jen odpovídal na naše vedoucí góly, nicméně byla to fuška – čekali jsme, že těm pupkáčům dojdou síly dříve. Každopádně po pěti minutách jsme vedli díky upracované kombinaci ve vápně. Míč se odrazil od prdele soupeřova brankáře a pohodlně skórujeme – Otík. Vyrovnání záhy odvrátila naše legenda, když se nenechala útočníkem po jeho samostatném úniku vykoupat a míč mu těsně před zasunutím vyboxovala z kopačky. Díry v obraně a především špatný přechod z obranné do útočné fáze byl po zásluze potrestán o deset minut později. Dvojice Blesku si to zahrála do prázdné kasy a bylo to 1:1. Naštěstí se těsně před koncem prvního halfu prosadil ve velmi složité pozici TOOM da Moa (byl zezadu obtěžován) – z nulového úhlu mu na brankové čáře přihrával Mišák.

Ve druhém poločase padalo podstatně více branek. Stav 2:1 pro nás však trval snad až do třetí čtvrtiny zápasu, kdy se už lámal pomalu chleba. My jsme samozřejmě chtěli vstřelit pojišťovací gól, ale nezbývaly síly – možná také proto, že si Martin zranil kotník a my jsme měli jen jednoho muže/ženu/Bobšita na střídání. Soupeř tedy vyrovnal – po špatné rozehře se prosadil z dorážky. Na 3:2 však zvýšil Otík, krásnou střelou nedal nikomu šanci. Tento stav ale též nevydržel dlouho, když Oncek dostal tradiční jesle. Bylo to sice tečované, ale na to se nikdo neptá. Tři minuty před koncem (po notné dávce promrdaných šancí) hlavou po rohovém kopu geniálně kopnutém Mišákem určil Tomáš konečné skóre – 4:3.

Tečku za vyhraným zápasem dali TOOM s Onckem, když imitovali vítězný anální sex tak špatně, že se z toho Bobšit musel pozvracet. A aby jim to nebylo líto, řekl jim, že to prý bylo z piva.

Tuto středu uvidíte oranžové tragédy opět na stejném místě, ve stejný čas (Zákostelní, 17:30) a možná uvidíte i nějaký ten anus.

Oncek, análník.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder