Ve středu 14.10. nastoupili veteráni k dalšímu zápasu v páté Hanspaulské lize. Po dlouhé době byl naším soupeřem tým (Pneuservis-Bartoušek) z předních míst tabulky a tak jsme očekávali velmi těžkou bitvu.

Sešli jsme se v sestavě: v bráně David Karal, v obraně Milan „Otík” Lecián, Michal „Krči” Krčmář a Pavel „Pavlíto“ Bartl, v útoku Verča „Mademoiselle Zelená” Blechová, Jakub „Ofina“ Šandera, Vojta „Ultraveterán“ David, Petr „Infarkt“ Habásko a uzdravený Bobšit. Fandění zajišťoval kotel ve složení: Oskar, Dáreček a zraněný Cuhra (na velkém fotbale mu již koleno nevydrželo tíhu jeho enormní osobnosti).

Od začátku utkání jsme poctivě bránili. Soupeř si i přesto dokázal vypracovat pár gólových šancí, které všechny úspěšně zlikvidoval skvěle chytající David. Ani my jsme se ale nedokázali z několika protiútoků prosadit a tak první půle skončila za nerozhodnutého stavu 0:0.

Góly na obou stranách začaly padat až ve druhém poločase. Nejprve Krčiho střílený trestňák olíznul Otíkovu levou půlku a zapadl k tyči – 1:0. Poté při odkopu soupeřova brankáře hlavička útočníka na půli hřiště přeletěla přes naše obránce i přes Davida – 1:1. Znovu jsme se dostali do vedení, když míč od Pavlítova náhozu z autu proletěl kolem Kubovy ofiny až do brány. Teč sice nikdo neviděl, ale téměř všichni slyšeli – 2:1. Nakonec jsme se kvůli tečované střele museli smířit s remízou 2:2.

Remíza byla spravedlivá, jelikož všechny čtyři góly v zápase padly poměrně z „ho*na“. Ukázali jsme ale, že umíme hrát i proti silnějším soupeřům, což se nám bude v nejbližších zápasech hodit.

Další zápas hrajeme 21.10. v 19:30 na hřišti Novoborská na Proseku s lídrem skupiny Pozdní sběr II.

Milan/Otík

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder