Ve čtvrtek 12. dubna nastoupilo ženské družstvo La Tralalalala proti svému poslednímu soupeři jarní části Strahovské fotbalové ligy, týmu Happy Feet. Fanoušci na tribuně byli zvědaví nejen na to, zda holky prodlouží vítěznou sérii, ale zejména na to, zda se konečně představí v avizovaných nových dresech, neboť vůbec nebylo jisté, zda dresy dorazí včas. Nakonec vše dobře dopadlo, i přes mírné logistické nedostatky firmy Bison (docela rád bych viděl, jak se na dresy se sukněmi tvářilo chlapecké mužstvo TJ Heřmanice… pozn. autora) dresy dorazily včas a nejkrásnější tým strahovské ligy se tak mohl předvést v celé své kráse.

Zápas začal poklidně vzájemným oťukáváním, hrálo se střídavě na obou stranách hřiště. I přes jinak výbornou práci naší obrany se Happy Feet podařilo vstřelit tři branky. Naše holky, ač se snažily, seč mohly, v první půli recept na úpornou defenzivu soupeřek nenalezly.

V druhé půli se na nás fotbalové štěstí přece jen usmálo. Míče se zmocnila Zuzka Chlebounová, svou pověstnou ránou prostřelila brankářku Happy Feet a připsala si tak třetí gól v této sezóně, čímž se v konečném pořadí střelkyň umístila na druhém místě. Další ataky na branku soupeřek už ale góly nepřinesly. Naopak další gól do naší sítě si po brejku připsal tým Happy Feet. Zápas tedy skončil prohrou 1:4, což je na druhou stranu hezký výsledek, vezmeme-li v potaz, že Happy Feet vévodí tabulce naší skupiny.

I když pro La Tralalalala základní část strahovské fotbalové ligy už skončila, holky si nové dresy na hřišti ještě užijí. Už ve středu 18. dubna od 22 hodin odehrají exhibiční utkání proti Jadernému odpadu. Doufám, že se někdo přijde podívat, neboť stálí fanoušci se poprvé představí v nezvyklé roli (rozuměj, budou se pokoušet o fotbal).

Závěrem nezbývá než nejkrásnějšímu týmu strahovské ligy poděkovat za krásný fotbal předváděný po celou sezónu, nádherné góly a bojovnost a zarputilost na hřišti i na desítce. Můžeme se  začít těšit na další sezónu. I když, kdo v tuto chvíli může vědět, co všechno nás příští sezónu čeká? V temných hvozdech Kinského zahrad se začínají proslýchat tajemné a neurčité zvěsti o chystaném ženském Béčku …

Díky Honzovi Patákovi za focení.

[flagallery gid=22 name=Gallery]

Kategorie:

1 komentář

Napsat komentář

Avatar placeholder