Bylo, nebylo, krátce po sestavení týmu Jaderný odpad se zrodil nápad (kde jinde než na jedenáctce) odehrát exhibiční utkání s La Tralalalala. Naši jednatelé, hlavy pomazané, skloubili zápas se společným focením všech členů Tralalalala, čímž byla solidní divácká účast zaručena. A tak se ve středu 18. 4. před desátou hodinou večerní sešly vesměs kompletní týmy La Tralalalala a Jaderný odpad a velké množství alkoholem vybavených diváků. Jako hvězdný host večera se v bráně Jaderného odpadu představil Jirka Terš.

Krátce po desáté hodině utkání započalo. La Tralalalala využilo zápas k presentaci svých nových dresů a hned od začátku se nekompromisně vrhlo do útoku. Jelikož se jednalo o sranda mač, obranu na obou stranách nikdo moc neřešil a navzdory obavám holek Jaderný odpad dostál pověsti týmu anglických gentlemanů, takže bránění místy připomínalo spíše kreace na tanečním parketu, kde míč pouze překážel. Ke slovu se tak dostal divácky pohledný kombinační fotbal. Ač se hráči Jaderného odpadu snažili, seč mohli, v poli zkušenější La Tralalalala si na hřišti otevřelo střelnici a skóre se brzy vyšplhalo na 5:1. Náš gólman brankám nezabránil ani svými divácky vděčnými karatistickými pózami a zákroky v bráně. Celkem nám pomohlo, když jsme se v rámci team improvementu alespoň provizorně rozdělili na útočníky a obránce, načež se ze řetězu utrhli Ondra Šembera s Honzou Marešem, a tak jsme skóre alespoň trochu zkorigovali.

Závěrem nutno dodat, že hráči, hráčky a hlavně přítomné publikum se opravdu skvěle bavilo (takže hlavní účel utkání byl splněn) , ze strany našeho týmu rozhodně po důkladné analýze vzejde variace na Poučení z krizového vývoje, aby se Jaderný odpad na Turnaji o pohár děkana FJFI předvedl v co nejlepším světle, a příští sezónu se má Strahovská fotbalová liga na co těšit.

P.S.
Kdo z našich příznivců a fanoušků chce vidět další utkání plné skvělého fotbalu, parádiček a fintiček ala Messi, úžasné taktiky a hlavně krásných gólů, nechť nechodí na náš pondělní přátelák s Céčkem (od 22:00 na hřišti číslo 6) a jde radši fandit Áčku (ve stejný čas na dvojce).

[flagallery gid=23 name=Gallery]

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder