Vůbec první náš zápas jsme odehráli proti týmu TAE, který byl podle mého pohledu výkonnostně na podobné úrovni. Bohužel jsme zápas prohráli výsledkem 14:17. Naší nevýhodou bylo to, že jsme celý zápas museli odehrát bez možnosti střídání. Smůla, že jsme neproměnili koše, které měly padnout . To se musí do příště zlepšit.

Druhý zápas proti týmu Radotín Limestones skončil výsledkem 20:0. Přemek šel do sebe, sebral 6 balonů, předvedl 4 bloky a nastřílel 10 trojek (trojka se v PSL počítá za 2 body, ostatní za 1), čímž nám zajistil skvělou výhru. Zápas dokonce skončil dřív, soupeř skóre neunesl a vzdal to 5 minut před koncem. Takže Přemku: díky, jen tak dál!

Dojem z PSL je skvělej. Na zápasech byla kamarádská atmosféra, vše probíhalo v klidu bez horších faulů a sporných situací – všichni se snažili hrát fair-play . Takže se už těšíme na další úterý, kdy snad budeme moci střídat, a celkově náš výkon bude o něco lepší.

Na stránkách je k dispozici i statistika střelců a tabulka s výsledky. Další informace jsou na oficiálním webu PSL ( http://streetball-mania.cz/psl/index.php?call=home ).

P.S. pro důvěřivé: druhý tým se k zápasu nedostavil, takže jsme vyhráli kontumačně … ale to neznamená, že Přemda takovej výkon nemůže někdy předvést (znova) .. 🙂

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder