22.5.

Tento den jsme hráli 3 zápasy, z toho 1 vyhráli. První byl proti týmu Pussy na Pusy, který je složen z hráčů Stavárny ČVUT. Tento zápas jsme měli štěstí na střelbu a díky skvělé snaze hráčů jsme jej vyhráli o 2 body. Druhým zápasem bylo utkání proti Only Hustlaz, za který hraje např. hráč působící v NBL, ten sám nám nasázel dohromady 11 bodů, zápas jsme prohráli o více jak dvojnásobek .. 🙂 Třetí zápas byl proti týmu My Dream, složeného z hráčů BK Chrudim – tým hrající 2. ligu. Do cca první třetiny zápasu jsme se s nimi drželi, pak nám už ale docházeli síly a zápas jsme prohráli o 12 bodů.

5.6.

Tímto dnem pro nás začaly odvetné zápasy. Prvním z nich bylo proti TAE. Tento zápas jsme vyhráli kontumačně. Druhým proti My Dream – tentokrát jsme se s nimi drželi o poznání déle, finální rozdíl 5 bodů si získali až během poslední třetiny zápasu. Třetím zápasem bylo utkání proti Žižkov Towers. Opět jsme hráli o poznání lépe, i proti hráčům Žižkova, kteří se drží v Pražském přeboru A. Od takových zápasů výhru čekat nemůžeme, a tak je skóre 20:29 více než uspokojivé. Poslední zápas jsme hráli proti Pussy na Pusy. Tento zápas jsme odehráli pouze ve třech a únava z předchozích utkání byla znát. Zápas jsme prohráli a tak skóre s tímto týmem zůstalo 1:1.

19.6.

Tento den jsme odehráli naše poslední zápasy PSL. Nejdříve jsme nastoupili proti týmu Slam Žbluňk, který nás porazil už při zápasu v den Poháru děkana, a své vítězství obhájil. Druhým a posledním zápasem bylo proti týmu Only Hustlaz. V tomto zápase jsme neměli co ztratit a tak jsme hráli s klidem, což se na naší hře velmi projevilo a do cca 2/3 zápasu jsme s nimi drželi krok (také díky jejich podceňování a vědomí, že také nemají co ztratit). V poslední třetině nám ale opět unikli a zápas skončil jejich vítězstvím.

Ještě chybí utkání proti týmu Radotím Limestones, ten ovšem ze soutěže odstoupil.

Celkově jsme tedy skončili na 6. místě z 8 týmů v naší skupině. Za námi zůstal tým TAE a Radotín Limestones.

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným, jak hráčům, tak fanouškům, za podporu a za herní výkony a zase příští rok … Přeju všem pěkné prázdniny.

P.S.: Během akademického roku probíhají různé streetballové turnaje, tak se můžeme v příštím roce na nějaký přihlásit.

Kategorie:

1 komentář

Napsat komentář

Avatar placeholder