Ve druhém zápase sezóny nás čekal těžký soupeř. Antidepresivní rybičky dobře známe již z minulých sezón a věděly jsme, že tento souboj bude pravou zkouškou našeho fotbalového umu.
K zápasu jsme nastoupily s novou posilou v týmu Zdenkou, která se rychle zorientovala v naší obraně a pomohla týmu několika vydařenými zákroky. Do útoku se vrátila marodící Verča. I když na ní byla znát únava po nemoci, zatápěla soupeři svými rychlými průniky do pokutového území. Je jasné, že až bude opět fit, pustí se v dalších zápasech do obhajoby své pozice nejproduktivnější hráčky týmu.
Ten, kdo nám chodí pravidelně fandit již od první sezóny, jistě uzná, že máme za sebou ohromný kus práce, která se výrazně projevuje v našem herním projevu. Abychom však zůstaly objektivní, musíme přiznat, že náš soupeř zvládal pohyb po hřišti a přesnost přihrávek ještě o něco lépe než my. I přes naše velké odhodlání se proto míč vyskytoval častěji v naší síti než v brance soupeře.
Avšak nepříznivý průběh utkání nás neodradil a my se své šance jednoduše nevzdávaly. Naše snaha pak byla odměněna v druhém poločase, kdy se nám podařilo využít zaváhání obrany soupeře, a Zuzka přehodila ležící brankářku. Vůbec poprvé se nám tak podařilo vsítit gól obávaným Antidepresivním rybičkám a doufejme, že jsme tím zahájily dlouhou šňůru úspěšných útočných akcí. Zápas nakonec skončil 1:11 v náš neprospěch.

Zuzka Ch.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder