V úterý 9. 10. 2012 ve 22:00 nastoupil náš A-tým do třetího kola sezony zimního semestru 2012/2013 proti týmu Drtiči kostí. Do zápasu jsme nastoupili v celkem solidní sestavě složené z hráčů: Tomáš „TOOM“ Kouřim, kapitán Jan „už můžu zahodit kopačky“ Hejný, Martin „góly střílím i penisem“ Ševeček, Ondřej „žalud“ Bartoněk, David „dáme slivovici po ránu?“ Brožek, Adam Polák, Milan „Otík“ Lecián, Michal „Zája“ Zajíček a Milan „výpitek“ Holec.

Fyzická zdatnost hráčů soupeře si nic nezadala s názvem jejich týmu. Na první pohled bylo jasné, že získat 3 body a navázat tak na vynikající výkony z předcházejících kol bude nelehký úkol.

Začátek zápasu se pro naše “Áčko” nevyvíjel zrovna přívětivě, když jsme záhy prohrávali 0:2 po nekoncentrované a nedůsledné hře v obranné části. To se ovšem nelíbilo Milanovi „Otíkovi“ Leciánovi který nekompromisně snížil na 1:2. Zápas začal z naší strany nabírat na obrátkách, a po vyrovnání, o které se zasloužil Milan „výpitek“ Holec jsme rázem byli na koni. Tým Tralalalala vnutil soupeři svojí hru a po životním slalomu přes celé hřiště kapitána Jana „teď nenahrávám“ Hejného šel zaslouženě do vedení 3:2. Do konce první půle ještě stihl znovu skórovat „Otík“ a díky jeho brance a výbornému výkonu Oncka v bráně měl rozhodčí poznamenáno skóre 4:2 ve prospěch Tralalalala.

Druhá půle se už vyvíjela jednoznačně pod taktovkou naší čtveřice na hřišti. Vytvořili jsme si možná tucet gólových šancí, které ovšem celkem úspěšně mařil gólman soupeře. S přibývajícími minutami jsme se více a více nechali unášet naší útočnou hrou, což logicky vedlo k brejkům soupeře, z nichž jeden úspěšně proměnil. Naštěstí jsme našli odpověď v podobě úspěšného zakončení rohového kopu Martina Ševečka, který zakončoval penisem. Rázem bylo skóre 5:3. Naši hráči se zodpovědně zkoncentrovali na hru a soupeři už nedovolili navýšení počtu branek. Na konečných 6:3 zakončil po krásné kombinaci dobře pozičně postavený Tomáš „čůrák“ Kouřim, čímž zpečetil jednoznačné vítězství našeho týmu.

Po pro diváka napínavém a líbivém utkání si oba soupeři mohli potřást pravicí a popřát si mnoho úspěchů do dalších utkání. Náš tým opět potvrdil neporazitelnost a vede tabulku skupiny beze ztráty bodu. V případě udržení aktuální formy a dobrých výsledků může tým Tralalalala pomýšlet na play-off!

Report by Milan Holec

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder