K druhém letošnímu zápasu nastoupili florbalisté v pondělí 29. října proti týmu VŠCHT. Hrálo se výjimečně na Kotlářce, s jejímž nalezením měli mnozí členové týmu problémy. Nakonec se nás i tak sešly tři kompletní pětky plus brankářka Aneta Čermáková, která si společně s Markem Urbanem, Michalem Šakmářem a Tomášem Czakojem odbyla tralaláckou premiéru. O tom, že by někteří jedinci dorazili na Julisku a zoufale nás hledali, nám není nic známo.

Zápas začal v poměrně rychlém tempu, hra se přelévala ze strany na stranu, přičemž ovšem na naší straně zpravidla zůstávala o něco déle. Soupeř měl sice o něco navrch, ale díky naší dobré práci v obraně za první třetinu téměř nevystřelil na bránu. Bohužel, to samé se dalo říci i o našich útočnících. Malá komplikace přišla před koncem první třetiny v podobě vyloučení Tomáše za sekání. Oslabení jsme však zvládli dobře a skoro se nám při něm dařilo lépe než v pěti.

Druhá třetina už tak slavná nebyla. Soupeř nás začal přehrávat a často hrozil rychlými přečísleními po našich ztrátách míčku. Bohužel pro nás přestal být střelecky impotentní, což ovšem neplatilo o našich útočnících, a tak prostřední část hry dopadla nelichotivým skóre 0:6.

Do třetí třetiny jsme šli tedy s cílem zvrátit stav utkání a dovést ho k co nejlepšímu skóre. Po dalších dvou brankách soupeře se postupně tento cíl změnil na to, abychom vsítili alespoň jednu branku a nedostali desítku. První věc se nám splnit nepovedla, druhá ano, a tak zapás skončil skórem 0:9.

Další utkání odehrajeme již tento pátek na tradiční Julisce. Soupeřem nám bude tým Mládenci – Zlotan team, který první zápas vyhrál 10:0. To nás ale rozhodně nezastraší a budeme se bít, jak jen to půjde. Urvou florbalisté v pátek druhé letošní vítězství?

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder