V úterý 30.10 nastoupil náš tým mužů Tralalalala proti velmi zajímavému soupeři – Jiskra Krokodýl. Tým by sám o sobě asi ničím zvláštní nebyl, ale to, že v něm hraje zběhlík princ Krasoň, mu přidává na výjimečnosti.

Do zápasu jsme nastoupili v pěkné sestavě: Jan „Krasoňovi zlomim nohu“ Hejný, Martin Ševeček, Filip „zkusím nůžky“ Petrásek, Ondřej „žalud“ Bartoněk, Petr „dneska góly nestřílím“ Valenta, David „proč já ho tam dneska dával, platím rundu, bude nával“ Brožek, Milan „Otík“ Lecián, Michal „Zajda “ Zajíček.

Do zápasu jsme nastoupili s velkým odhodláním. Což se projevilo během prvních pár minut, kdy Michal „Zajda“ Zajíček po krásné kombinaci skóroval a my se tím vyhoupli do vedení 1:0. O druhý gól v první půli se postaral Filip „dneska možná hattrick dám,však nůžkama ho podělám“ Petrásek. Soupeři však dlouho nečekali a po několika střelách na bránu přeci jen Ondřeje „žaluda“ Bartoňka překonali a my se na lavičku odebírali s 2:1 pro nás.

Druhá půle byla nejen fotbalově ale i jinak mnohem veselejší. Náš třetí gól v pořadí zařídil Filip „už jen jeden a mám to“ Petrásek, jenž nekompromisně prostřelil brankáře a rázem to bylo 3:1.
Čtvrté zatřepání v soupeřově síti bylo dílem Jana „ještě jsem nepotkal Krasoně na hřišti“ Hejnýho. Na to ovšem prudce zareagoval soupeř a po rychlém protiútoku střelou z křídla zaskóroval a snížil na 4:2.
To se očividně nelíbilo Petrovi „už se tam fakt trefím“ Valentovi, který byl pár přihrávkami vyslán za obrannou linii protivníka a který se rozhodl, že svou střeleckou smůlu konečně překoná (však mu bylo z lavičky fanoušků vyhrožováno, že s takovou večer nic nebude!) Akce skutečně vypadala velmi slibně, ale Petr „udělám brankáře a pak přesně zamířím na tyčku“ Valenta skutečně pouze trefil … vlastně netrefil.  Náladu všem spravil Michal „pusťte mě k tomu, já mám mušku“ Zajíček a ten zvýšil náš gólový náskok na 5:2.
Další naše akce byla pouze veselým, ale fanoušky velmi oceněným, pokusem o hattrick – Filip „zkusím toho třetího“ Petrásek vyskočil, kmitl nohama, což bohužel cestu míče neovlivnilo, a spadl na záda (– nůžky parádní, jen tu trefu by to chtělo vychytat).
V tu chvíli, vlastně už i předtím,  začali soupeři hrát s brankářem kdesi na půli, čehož využil David„1. gól je vlastně runda“  Brožek a kliďánko si tam ten míč šoupl (prý kdyby mu ta runda byla bývala došla včas, tak by k té bráně doběhl a ten míč ještě odkopl pryč (poznámka redakce: skutečně by to byl býval stihl, ale není to náhodou cosi v neprospěch týmu? J)).
Čímž byla dokončen zápas a výsledek byl 6:2! Parádička!
Pozn1. : Krasoň přežil zápas celý a zdravý.
Pozn2. : Další dík patří rozhodčímu, za moc pěkné odlehčení během zápasu. No jen uvažte, kolik lidí při pískání sestřelí sebe a popelnici a rozesměje obě lavičky?

KK

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder