… aneb ani naposledy to nevyšlo!

Ve čtvrtek 8. 11. jsme nastoupily do našeho posledního zápasu sezony, tentokrát proti TÝMu neohroŽENých. Naše protihráčky se dosud v žebříčku držely jen těsně nad námi, navíc jsou ve Strahovské lize nováčci, proto jsme si byly téměř jisté, že náš skrytý fotbalový talent se už jednou prostě projevit musí a kdy jindy než při zakončení sezony.

Do zápasu jsme nastoupily v téměř kompletní sestavě (až na stále ještě nemocnou Zdeňku) a byly jsme odhodlány zvítězit. Přestože ve stejnou dobu mělo áčko i béčko trénink, tak se na náš zápas sešel vskutku početný fanklub, který nás podporoval, co to šlo. Nutno dodat, že tentokrát se fanoušci protihráček našim Ultras stali rovnocennými soupeři a o hlasité povzbuzování z obou tribun nebyla nouze.

Zápas začal docela pomalu, soupeřky nás nijak výrazně nepřehrávaly, občas měly také problém trefit se do míče, takže se jevily docela hratelně. Bohužel už po několika minutách hry skončil míč docela nešťastně v naší bráně. Přesto jsme to nevzdávaly a chvíli na to už kapitánka Kamča za pomoci spoluhráček (a taky trochu soupeřovy brankářky) dala svůj druhý gól za sezonu a stala se tak naší nejproduktivnější hráčkou.

V druhé půli jsme se pokoušely víc útočit, hrály jsme o poznání aktivněji, ale bohužel žádná ze střel neskončila v síti. Proti tomu soupeřky vstřelily hned několik gólů (po výkopu z rohu jsme jim k jednomu také trochu pomohly), přestože Kája spoustu střel na bránu, jako již tradičně, perfektně vychytala. Zápas tak skončil 6:1 v náš neprospěch, ale nevadí, příští sezonu už to půjde J.

Na závěr děkujeme všem našim fanouškům za celosezónní podporu a těšíme se na vás zase v létě (teda v únoru, ale víme jak J). My to mezi tím natrénujeme a v létě tam budeme sázet jeden gól za druhým J.

Verča P.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder