Hned první lednovou neděli čekal náš volejbalový tým trblblblblb další turnaj v rámci pražské AVL. Z důvodů deadlinu odevzdávání diplomových prací a různých kašílku jsme se sešli v ideálním volejbalovém počtu 6 lidí. Na nahrávce jsme měli duo Hanku Srbovou a Romanu Lavičkovou, na smeči Honzu Medřického a Romana Lavičku a na bloku Zbyňka Hubku a Otu Kukrala.

Tento turnaj nás čekali 3 soupeři. První soupeř, s názvem nullo modo, měl být papírově nejslabší a tak jsme doufali, že si z utkání odneseme 3 body. Začátek utkání tomu i nasvědčoval, kdy jsme vedli až o 6 bodů. Snad z nesoustředěnosti zaviněné školními povinnostmi se nám podařilo v koncovce ztratit 8(!) míčů za sebou a prohrát první set. V podobném rytmu, i když ne tak extrémním, se nesl i druhý set, a tak jsme zápas prohráli 2:0 a místo 3 bodů si odnesli pouze pošramocené sebevědomí.

Další utkání už bylo pro nás daleko tvrdším oříškem a týmu Nejvíce jsme spíše posloužili jako důstojný soupeř. V pěkném utkání se nám nepodařilo soupeře pořádně zatlačit do obrany, což vedlo k nekompromisním útokům jejich hlavního smečaře, což rozhodlo zápas.

Poslední utkání, na které jsme se nejvíce těšili, bylo proti týmu SMEČka, ve kterém působí i náš bývalý spoluhráč Pavel Kratochvíle. Tým, který letos ještě neztratil ani set, jsme chtěli minimálně potrápit a zahrát si pěkný volejbal. Obojí se nám podařilo, nicméně i přes hlasitou podporu spřáteleného týmu Skrytý talent se nám nepovedlo vyhrát ani set a prohrát.

Po tomto turnaji jsme si do tabulky nepřipsali ani bod, což nás odsunulo na průběžnou 8. příčku. Avšak jako tým jsme se shodli, že jsme si turnaj užili a předvedli výkon, za který se nemusíme stydět.

Kategorie: Nezařazené

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder