V pondělí 4. března nastoupil nekompromisní tým Jaderný odpad do svého prvního jarního zápasu proti oddílu Tvoje máma. Sešli jsme se v téměř kompletní sestavě až na Vojtu Bednáře, který se nestihl vrátit z kondičního soustředění kdesi na horách . Ve zděděných černých dresech budil Odpad dojem neohroženého zabíjáka, který Tvoji mámu sfoukne jako svíčku. Tým protivníků nevypadal příliš nebezpečně. V brance krteček (asi-metrický), v útoku pár vlasatých trubců, k tomu rukatý kostlivec a postarší proplešlý pantáta hobitího vzrůstu s kouty až na zadek.

Prvních pět minut vypadalo nadějně. Posily naverbované kapitánem si dobře držely míč a snažily se konstruktivně útočit. Ani obrana nezaostávala a několikrát mile překvapila skvělými zákroky. Nicméně došlo na střídání, které proběhlo na obou stranách. Soupeř se zázračně sesbíral a začal tlačit na naše drsňáky. Naši chlapci, nejspíše zahledění do minulosti experimentování na základní škole, se pohybovali po hřišti značně chaoticky. Po chvíli vše začalo dávat smysl. Míč, který se po hřišti kutálel, představoval magnet a oni se snažili napodobit kovové špony, které za magnetem běhají. Bohužel tato taktika, ač velice hezká při pozorování z výšky, nebyla účinná proti soupeři. Ten postupně vsázel 7 branek.

Druhá půlka pokračovala obdobně. Týmu se velice líbilo magnetické tóčo a tak v něm pokračoval. I přes velice neproduktivní taktiku však došlo ke dvěma zásadním útokům na krtečkovu branku. Jeden z nich skončil v tyčce, druhý pak přímo v krtečkově kapsičce na prezervativy a žížaly. O penaltě, kterou nikdo nechtěl kopat, raději pomlčíme.

I přes veškeré nasazení, odřená kolena a propocená trička jsme bohužel nakonec prohráli 12:0. Není potřeba dodávat, že jsme si ze zápasu vzali ponaučení a příčiny našeho neúspěchu velice důkladně rozebírali a analyzovali do časných ranních hodin. Nicméně podotýkám, že po zápase byly na místě střídačky protivníků objeveny stříkačky s anabolickými steroidy. Takže příště lépe (Zimola dostává steroidy taky, tak se jednou podělí)!

Sportu zdar!! Nazdar!!
Adam K.

Kategorie:

2 komentáře

Napsat komentář

Avatar placeholder