Sešli jsme se v pátek 8.3. opět v hojné počtu v obraně Vašek Kouba, Mára Urban, Víťa Škvára v útoku Tomáš Hambálek, Martin Cuhra, Honza Kotrbatý, Michal Sakmár, Martin Ansorge a v bráně Michal Vacek. Čekal nás soupeř, který bojuje o druhé místo tak jsme čekali těžký zápas.

Soupeř nás překvapil velice pasivní hrou. Stejně tak my jsme se překvapili velice aktivní hrou, která nesla své ovoce a v čase 6:30 vstřelil náš první gól, po aktivním napadání, Honza Kotrbatý. Tento gól nás nakopl ještě k lepším výkonům a na konci první třetiny to už bylo 2:0, když v čase 10:08 zvyšoval Víťa Škvára po nahrávce od Honzy Kotrbatého. Během přestávky jsme si říkali, že musíme pokračovat v aktivní hře, což jsme naplňovali. Další gól přidal náš nejlepší střelec Honza Kotrbatý, ale pak to s náma šlo od desíti k pěti. Po dvaceti vteřinách od našeho gólu jsme dostali první gól od soupeřů stav 3:1 a pak to bylo ještě horší. Dostali jsme gól od holky (3:2). Na konci 2. třetiny to všechno vygradovalo v osobní 5-ti minutový trest za hrubost pro Máru Urbana, během kterého jsme dostali 4 góly, a stav se do konce třetiny změnil na 3:6.

Po takovémto průběhu druhé třetiny jsme nastupovali do třetí třetiny stále oslabeni a s vědomím, že zápas je již rozhodnutý. Mára Urban ještě stačil vstřelit gól na 4:6, což ho samozřejmě nezachránilo od pokuty za pětku, ale vykřesal nám malinkou jiskřičku naděje, kterou soupeř uhasil gólem na 4:7 a aby toho nebylo málo tak jsme ještě dostali od cesty gól při naší přesilovce. Takže konečné skóre 4:8 není příliš lichotivé. Po slibné první půlce zápasu je tento výsledek velice žalostný a nezbývá než říci: POSRAL SI NÁM TO MÁRO.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder