Jako již tradičně začínaly všechny dívky zápas s Chicas mírným chvěním v žaludku. Jak by ne, když s těmito soupeřkami jsme vždy plny očekávání, zdali to náhodou nebude první zápas, který dopadne v náš prospěch.
Nadšení, dělající nám od rána společnost, mírně ochladlo, když nám došlo, že nás do pole není ani 8 kusů, ale pouze 7. Ani to nám však nezabránilo se do zápasu vrhnout se vší vervou a snahou urvat aspoň jeden bod do tabulky.

První polovina se vyvíjela více než slibně, gólové šance se vyskytly na obou stranách, avšak pouze holky z Chicas měly štěstí a jimi prazvláštně kopnutý míč se dokutálel až za čáru do brány (výraz „prazvláštně kopnutý“ je usuzován z výrazů hráček, které byly u tohoto gólu nejblíže – překvapení, že je míč v bráně, bylo vidět na tváři kopající i chytajícíJ). Ještě jedna věc z první poloviny zápasu stojí za zmínění: kápo Kamča, se v jednu chvíli rozhodla vzít skóre zápasu na své triko a z obrany utekla do útoku, což nečekala ani jedna protihráčka, a tak se z tohoto úniku vyklubala největší naše šance v první části utkání, avšak gólem , bohužel, zakončena nebyla (nebyly totiž, ehm, překvapeny jen protihráčky, ale i naše brankářka, což se možná odrazilo na odhozu míče, poté na ne zcela ideálním zpracováním a následným kopnutím míče spíše brankářce do ruky, než brankářce mimo ruky = do brány 😀 )
Ve druhé polovině byla poznat naše záhadně vzniklá nervozita a zmatenost, která se projevila především kopy míče do centra dění – aneb nahrávka brankářce před bránu, když zrovna bráníme, není zrovna nejlepší nápad (v hospodě bylo zkonstatováno, že by nebylo od věci, si zapakovat pravidla a hlavně zjistit, čím se pravidla strahovské ligy liší od pravidel plážového fočusu! = do ruky se to vzít hold nesmí, no… J) Naštěstí z toho však gólová situace nevznikla, takže to vlastně bylo fuk a pro příště už to zase víme…J  V této půli jsme bohužel ještě dvakrát inkasovaly, nutno uznati, že ten jeden gól po náběhu „Chicas holky“ po odkopu z rohu sedl jako prdel na hrnec!  Střelecké štěstí ovšem nebylo pouze na „jejich“ straně, ale i na naší! Střelecky se opět prosadila Zuza Chlebounovic po parádní nahrávce od Kamči Johnovic..:) Tribuny, střídačky i trénující kluci na šestce propukly v jásot! Neuvěřitelné, již 2. gól v této sezóně a to máme za sebou teprve druhý zápas! Myslím, že do budoucna se máme ještě hodně na co těšit!! Proto neváhejte a přijďte La Tralalalalačky podpořit na 3. zápas v této sezóně, co vy víte, třeba zrovna budete u TOHO, až bude vstřelen 3. gól!!!

KK

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder