K zápasu jsme se sešli po dlouhé době v hojném počtu, ale byl v tom malý háček: chyběl nám gólman. To ovšem není problém, který bychom neuměli vyřešit, a tak jsme do brány postavili Martina “mám smrtelnou chlapskou nemoc” Beneše, který už po několika střelách při rozchytání pocítil, jak je těžké býti brankářem. V obraně nastoupili Vašek Kouba, Jirka Kurka, Vojta Lejsek a Tomáš “supertíha” Hambálek. Naše útočné pokusy mařili Mára Matas, Martin Ansorge, Michal Sakmár, Jakub Vít, Péťa Bohuslav, Honza Kotrbatý a Zdeněk Junek.

Před zápasem jsme vzpomínali na prohru ze zimního semestru 0:9 a přemýšleli jsme, jak to dnes uděláme, abychom nedostali ještě větší příděl. Shodli jsme se, že nejlepší bude nedívat se na soupeřovy dresy, které můžete vidět v první lize, ani na našeho gólmana, který chytal střely, jako kdyby chytal motýly, ale že se budeme soustředit pouze na naši hru.

V první třetině se toho událo hodně zajímavého. Po šesti minutách hry to už bylo 0:4, ale pak přišli na řadu naše útočné trumfy. Těmi se stali Jakub Vít a Jirka Kurka – 2:4. Další šanci na změnu skóre měl Honza “skoro nejlepší střelec” Kotrbatý, který ale neproměnil nájezd.

Druhá třetina probíhala vcelku poklidně. Martin v bráně stále chytal motýly, ale stalo se, že občas také něco chytil. Co ale bylo zajímavější, byl náš gól. Mára Matas, hrající s vypůjčenou hokejkou na opačnou stranu, se připletl do střely Honzy Kotrbatému a zadkem dal gól. Konečný stav po druhé třetině byl 3:6.

Třetí třetina byla už jenom exhibice ze strany soupeře, který někdy až moc přeháněl snahu zakončit. Náš gólman si také dobře postavil bránu, a tak nám tyčky jen zvonili. Konečný stav 3:10 a dvě odřená kolena našeho nového gólmana.

Kategorie:

2 komentáře

Napsat komentář

Avatar placeholder