Ve čtvrtek opět naše ženstvo nastoupilo na strahovském trávníku k dalšímu zápasu. Proti nim se postavil tým Skrytý talent, který však moc dlouho skrytý nebyl. I přes to jsme se pustily s vervou do boje. Ačkoliv do zápasu nenastoupili dvě naše šikovné útočnice a nikdo je v první půli zápasu nezastoupil, mohlo by se zdát, že se nestalo nic zajímavého, ale opak je pravdou. Soupeřky byly indisponované absencí brankářky a v tomto duchu se odrážel celý zápas. Brzy po začátku se nám podařilo dostat míč na útočnou polovinu, kde zasáhla trošku nešťastně cizí brankářka a vysloužila si za uchopení míče mimo brankoviště žlutou kartu a krátké vyloučení. Netřeba říkat, že jsme se tím nenechaly vůbec zaskočit a naši první přesilovou hru jsme proměnily v gól, no, asi si přiznáme barvu a přičteme alespoň ten gól Talentu. Tato nepovedená přesilovka nás ale značně nabudila a následkem bylo v první polovině výsledek pouhých 2:0 pro soupeřky.

Tento sic neblahý, ale ne katastrofální výsledek, jsme se pokusily vylepšit v polovině druhé. Naše taktika dostat míč k sousední bráně, ona to brankářka nechytí, přinesl ovoce. Brzy nás překvapila gólem do cizí brány Verča Paštyková. I přes velké povzbuzování fanoušků však soupeřky opět zvedly své vedení. Nejen kvůli strachu soupeřčiných, často se střídajících, brankářek dotknout se vůbec rukou míče, se nám podařilo opět snížit vedení Skrytého talentu. K naší velké radosti to byla opět Verča. Bohužel se nám rozjetý vlak nepodařilo dovést do cíle a konečný výsledek zápasu byl 2:5. Nutno ještě zmínit s jakým zápalem bránila Zuzka Chlebounová naši branku, jejíž snaha skončila nakonec pádem na zem a zlomeninou prstu na ruce L, moc nás to mrzí.

Na závěr bych chtěla moc poděkovat fanouškům, kteří dorazili opravdu v hojném počtu, i přes značnou nepřízeň počasí J. Fotbalu, zdar!

Ivet

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder