Ve středu 27. 3. se naše ženstvo sešlo k již čtvrtému zápasu, tentokrát proti Kurzu šití. Protihráčkami byly bývalé členky La Tralalalala a možná i proto se na tribuně sešel velmi početný fanklub. Naše soupeřky s námi první polovinu sezony sdílely dno tabulky, proto jsme byly značně namotivovány k vítězství a zisku prvních tří bodů do tabulky.

Proti minulému zápasu jsme posílily početní stav a byly jsme připraveny a odhodlány zvítězit. O hlasité povzbuzování z tribuny nebyla nouze a zápas tak mohl začít.

Už první minuty ukázaly, že zápas bude velmi vyrovnaný. Hrálo se spíš na půlce soupeře než na naší a hned zpočátku několik střel těsně minulo bránu nebo skončily u brankářky. Nevzdávali jsme se a zkoušeli vybojovat naše první vítězství. Už na konci první poloviny se však štěstí obrátilo proti nám a jedna z protihráček nám šikovně unikla. Míč tak skončil v naší bráně a první poločas skončil za stavu 0:1.

Ve druhé polovině zápasu jsme se snažily hrát aktivněji a více střílet, bohužel naše snaha stále vycházela naprázdno. Žádná z našich střel neskončila v síti, a navíc se našim zkušenějším protihráčkám podařilo dvakrát překonat již tradičně perfektně chytající Káju. Zápas tedy skončil 0:3 v náš neprospěch, ale nevadí, příště už vyhrajme :-).

Děkujeme všem našim fanouškům, kteří nás chodí pravidelně na zápasy podporovat, a zveme vás všechny na náš příští zápas proti TÝMu NeohroŽENých, které nepatří mezi nejlehčí soupeře. Garantujeme, že o zábavu bude postaráno :-).

Verča P.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder