V pondělí 25. 3. 2013 nastoupil nejslavnější zástupce našich fotbalových oddílů, A-tým Tralalalala, k již pátému zápasu této sezóny a to proti týmu FNM. Nutno říci, že se v tomto utkání notně projevil ne zcela ideální čas začátku utkání. Tímto chci především říci, že 18:00 je přinejmenším idiotský čas.

Před zápasem se za velmi podivných okolností omluvili následující hráči: Petr „Aleš musí být ve škole“ Valenta, Jan „co tenhle dělal, to nikdo neví“ Hejný a Martin „nápodobně“ Ševeček. Zbylí hrdinové nastoupili v této sestavě. V bráně jako již tradičně Oncek „chtělo by to něco chytit“ Bartoněk. V obraně se točili Michal „Krči“ Krčmář, Michal „Zaja“ Zajíček a David „zlatovláska“ Brožek. V útoku to naopak střídavě roztáčela parta ve složení David „chtělo by to něco dát“ Blatský, Milan „Otík“ Lecián a Filip „příští týden jdu do divadla“ Petrásek.

Co se týče samotného utkání, tak to vypadalo asi takto. Akce střídala akci. Několikrát za zády soupeře dokonce zazvonila i tyčka. Velice pohledné akce z řad našich borců však likvidoval nadpozemskými zákroky soupeřův brankář. Výkon našich hráčů byl téměř dokonalý. Přesto utkání dopadlo, tak jak dopadlo. Našich sedm statečných nakonec podlehlo soupeři s výsledkem 4:0 a je tedy jen otázka, jak se A-tým ještě popere o play off.

Na závěr snad je poznámka, která patří ke každému prohranému utkání, že celý zápas byl znatelně ovlivněn kontroverzními výroky rozhodčích, samozřejmě v náš neprospěch.

 

report by Filippo

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder