V našem druhém zápase jsme se střetli s týmem S nadhledem, který v tu dobu okupoval první místo tabulky. Díky kolizi se zápasem Áčka ve Strahovské lize jsme se sešli v papírově slabší sestavě. V bráně David Karal, v obraně Vladimír Španihel, Vašek Jánský a Martin Cuhra, v útoku se střídali Petr “Infarkt” Habásko, Míla Kepka, Toom Kouřim a Honza Gubiš.

Zvolenou taktikou byla precizní obrana a rychlé protiútoky. Když se náhodou soupeř dostal do šance, v bráně byla naše jistota David. Naštěstí soupeř si s naší obranou nevěděl rady, načež se nám podařilo po brejku skórovat, když Infarkt střelu na rohový praporek opřel do obránce, který si ji srazil do brány. To už beztak psychicky nalomený soupeř neunesl a zbytek zápasu se v křeči spíše věnoval vzájemnému obviňování a nadávání si. Suma sumárum jsme i ve druhém zápase vyhráli, tentokráte po skvělém taktickém výkonu 1:0.

Následný taktický rozbor v přilehlém restauračním zařízení opět vyvrcholil hraním kostek o všemožné úkoly. Ve výsledku tudíž museli TOOM a Martin putovat z Chodova domů pěšky, bez použití dopravních prostředků. Jestlipak se z toho poučili, zjistíme příště.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder