V předposledním zápase základní části 3. ligy se náš A-tým utkal s neznámými FC Fractura. Bránu hájil jako vždy Ondřej „Oncek“ Bartoněk, v obraně mu moc nepomáhali Jan „Hejňas“ Hejný, David „Bróža“ Brožek, Martin Ševeček a Michal „Zája“ Zajíček. V útoku zmateně pobíhali Milan „Otík“ Lecián, Michal „Krči“ Krčmář, Petr „Aleš“ Valenta a David Blatský.

První poločas se hrál pod taktovkou našich soupeřů, kteří nás přehrávali nejen technicky, ale hlavně důrazem, který nám v první půli zápasu chyběl. To se také projevilo na poločasovém výsledku 0:2 pro FC Fractura.

Druhá půle už pro nás vypadala slibněji, zlepšili jsme přihrávku, přidali na důraze a soupeře jsme zatlačili na vlastní polovinu hřiště. Tlak jsem zužitkovali a proměnili ve 3 góly, dvakrát se trefil David Blatský a jednou Martin Ševeček. To ovšem ještě bohužel nebyl konec zápasu. Soupeř využil rychlých protiútoků, získal zpět klid a začal nás opět přehrávat. To vyústilo v konečný výsledek 3:5, kterým jsme si velmi zkomplikovali postup do play-off.

 

report by David Brožek

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder