Náš veteránský tým nastoupil již ke svému čtvrtému zápasu skupiny D v 8. Hanspaulské lize. Sestava prodělala oproti předchozímu utkání několik drobných změn. Absentoval kromě Petra Komínka a Míly Kepky také Jerome Gubiš, Petr Habásko a Tomáš Kouřim, který řídil tým z lajny. Do sestavy se naopak vrátil Roman Pangrác. Nastoupili jsme tedy následovně: v bráně David Karal, o bránění se starali Vláďa Španihel, Jan Hejný, Roman Pangrác a Václav Jánský, tradiční spojku mezi obranou a útokem tvořil Filip Petrásek a  o útok se starali Pavel Bartl, Martin Cuhra, Petr Kolečko a Jaroslav Gubiš.

K zápasu se nastupovalo v dobrém, zeleném rozpoložení a navíc jsme byli proti týmu Palouk SK papírovým favoritem, což se potvrdilo již v první minutě, kdy po přihrávce Filipa Petráska otevřel skóre Pavel Bartl. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a ránou pod břevno se, opět po Filipově přihrávce, zapsal do statistik Vašek Jánský. Uplynuly sotva dvě minuty a Filip sám přidal třetí branku. První poločas skončil tedy 3:0 ve prospěch Tralalalala.

V druhém poločase jsme si chtěli držet ďábelské tempo, ale jemně nás brzdil litr zelené, který jsme stihli za poločas vypít. Nuže pokračovali jsme ve střílení branek i konzumaci tohoto lahodného nápoje. První gól druhého poločasu přišel ve 41. minutě, kdy Martin Cuhra svou objemnou hlavou tečoval vysoký míč od Davida. Další branka padla o devět minut později, kdy Petr Kolečko vsítil svůj první gól v barvách Tralalalala takovým způsobem, že by si brankář soupeře ještě dnes chladil ruce, kdyby je do střely vložil (ano, skutečně míč letěl téměř nadsvětelnou rychlostí). 5:0 nám ale bylo málo a v závěru utkání, při dopíjení druhého litru zelené, jsme přidali ještě dvě branky. O první z nich se postaral Roman Pangrác a o druhou opět Petr Kolečko, stejně prudkou střelou jako předtím, ještě za přispění stínujícího Cuhry, přes jehož obří hlavu soupeřův brankář prostě nemohl vidět nic.

Utkání jsme tedy vyhráli v poměru 7:0 a od nevzhledného fotbalu v počátcích soutěže jsme se dopracovali k následujícímu komentáři v týdeníku Hanspaulka: “Svižné a dynamické utkání. Domácí předvedli hned několik rychlých a přímočarých akcí, ze kterých vytěžili 7 gólů. Ani hosté nebyli bez šancí, ovšem domácí nulu podržel hned několika zázračnými zákroky brankář.”

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder