Ke svému šestému zápasu v rámci 8. Hanspaulské ligy, skupina D, nastoupil náš veteránský tým Tralalalala proti soupeři V.I.P. Sestava veteránského celku již byla poněkud slibnější než v předchozím utkání. Do branky se tradičně postavil rekordman v počtu minut bez obdrženého gólu David Karal, obranu tvořili Vláďa Španihel, Roman Pangrác, Vašek Jánský a Jerome Gubiš, o útočné snahy se pak staralo kvarteto Filip Petrásek, Tomáš Kouřim, Martin Cuhra a Pavel Bartl. Absentovali Petr Komínek, Míla Kepka, Jan Gubiš, Jan Hejný, Petr Habásko a Petr Kolečko.

Očekávání před utkáním byla velká, neboť soupeř atakoval, stejně jako náš celek, nejvyšší příčky. Podle toho se také nesl duch prvního poločasu. Opatrná hra, především ze strany soupeře vyústila v celkem nudný poločasový výsledek 0:0. Nutno však podotknout, že jsme byli aktivnější a soupeřova hra připomínala pověstný autobus, který zaparkovala ve své obraně např. londýnská Chelsea při svém loňském tažení za evropským titulem.

Nicméně takové skóre jsme nehodlali připustit, a tak se náš tlak v druhé půli stupňoval. Ve 39. minutě navíc vyústil v první branku zápasu, kterou si připsal náš prozatím nejlepší střelec Filip Petrásek. Soupeř po obdržené brance poněkud přidal, to ovšem na naší skvělou obranu a neprůstřelného Davida nestačilo. Naopak náš celek přidal druhou a poslední branku v zápase, když Tomáš Kouřim prodloužil dlouhý nákop hlavou za záda soupeřova brankáře. Tralalalala tedy zůstává stoprocentní a Davidova neprůstřelnost čítá již neuvěřitelných 286 minut.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder