V úterý 4.6. 2013 nastoupil náš veteránský tým Tralalalala na hřišti SK Aritma proti soupeři Milf FC v rámci 10. kola 8. Hanspaulské ligy skupiny D. Naši veteráni se sešli v poměrně skromném počtu sedmi lidí, avšak na kvalitu to vliv nemělo. Sestava byla následující: prostor branky vyplňoval svým širokým pozadím Martin Cuhra; obranu tvořila nekompromisní trojice Jan Hejný, Václav Jánský a Roman Pangrác a o branky se starala trojice Filip Petrásek, Pavel Bartl a Jerome Gubiš.

Utkání začalo v dobrém tempu a první čtvrthodinku se hrál vyrovnaný fotbal. Pak se však začala projevovat kvalita našich hráčů, která vyústila ve dva přesné zásahy našeho nejlepšího střelce Filipa ‘Trpaslíka’ Petráska ve 20. a 25. minutě. První poločas tedy skončil

2:0 ve prospěch Tralalalala.

Do druhého poločasu jsme naskočili ve velkém stylu a již po čtyřech minutách zvýšil na průběžných 3:0 Pavel ‘El Pavlíto’ Bartl. Poměrně jasné vedení nás však uspalo a dovolili jsme soupeři snížit ve 43.

minutě. Soupeř začal lehce tlačit, ale my tlaku odolali a naopak navýšili své vedení na 4:1 zásluhou Vaška Jánského. Znovunabyté tříbrankové vedení však mělo krátkého trvání a soupeř opět snížil v rozmezí jedné minuty. Klid do duše nám přinesla až druhá trefa Pavlíta z 57. minuty na konečných 5:2 pro Tralalalala.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder