Soupiska A týmu Tralalalala doznala značných změn v důsledku odchodu několika vysloužilých hráčů. Jejich místa tak zaplnila nová krev vybraná na pondělním náboru. Tým tak nastoupil k utkání ve složení: obrana – David “stříbrná daň” Brožek, Honza Crha, Milan Lecián a Michal Krčmář, do útoku se postavili Petr Hebký, Petr Karal, Tomáš Olmr a Nikolai Tomilov. Svatyni týmu hlídal Ondřej “tyčka sem, tyčka tam” Bartoněk.

Prvních pět minut zápasu vypadalo pro náš tým velmi nadějně, kdy jsme měli balón bezpečně na kopačkách a soupeř se k žádnému ohrožení brány vůbec nedostal. Bohužel tenhle stav netrval moc dlouho a soupeřovi hráči se uklidnili a výrazně zlepšili svou hru, což vyústilo v první gól v naší síti. Po obdržení jsme se ještě zmohli na celkem rychlou odvetnou akci, kterou neomylně zakončil Tom Olmr. To ovšem bylo z naší strany v prvním poločase celkem všechno, poté se na naše kopačky dostavila nervozita a zbytečně jsme se o míč připravovali nepřesnými přihrávkami, především ve středu hřiště. Další osobní chyby v obraně vyústily o poločase ve stav 4:1 pro soupeře.

Druhý poločas jsme se trochu zlepšili, nicméně na dobře hrající soupeře to bylo stále málo. Na 4:2 se podařilo snížit rozdíl Nikolai Tomilovi krásnou střelou ze čtvrtiny hřiště. Další pokusy o snížení stavu už jen vyústily v breaky soupeře, který do konce utkání upravil skóre na konečných 6:2.

 

report by Krči

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder