K našemu zahajovacímu zápasu sezony jsme nastoupily krátce po osmé ve čtvrtek 26.9. plně odhodlány a navnaděny na první velké vítězství. Našimi soupeřkami byly Roštěnky, se kterými jsme minulou sezonu prohrály 1:5. Sestava byla téměř kompletní, chyběla pouze zraněná Kája, kterou v bráně vystřídala nová posila týmu Nika. Kromě ní tým získal i další posily v podobě nadějné útočnice Nikoly a staronové hráčky Káti.

Protihráček do zápasu nastoupilo pouze pět, čímž vidina našeho vítězství ještě zesílila. I přes nepřízeň počasí se na tribuně ukázala pevná fanouškovská základna, která se dokonce sem tam pokusila fandit.

Zápas začal velmi nadějně, hrály jsme s nadšením zejména na polovině protihráček. Zvládly jsme několik (ne mnoho, ale pár jich bylo) pěkných přihrávek i střel, bohužel ale většina z nich končila mimo branku soupeřek. Naproti tomu soupeřkám se docela dařilo. Po pár nepříliš úspěšných střelách přeci jen jedna z nich skončila v naší brance. A po ní druhá… A chvíli po ní třetí… A to by stačilo. Ani my jsme ale nezůstávaly pozadu. Podařilo se nám vstřelit hned dvě nádherné branky. První z rohového kopu vstřelila se značnou pomocí spoluhráček Verča, druhá úspěšnou střelkyní se po úspěšné rozehrávce před brankou soupeřek stala Áňa. (No dobře, zas tak nádherné ty branky nebyly, byl to trochu haluz, ale i tak jsme zahájily, alespoň podle nás, velmi úspěšně.)

Závěrečné skóre je tedy 2:3 ve prospěch protihráček, ale i s tímto výsledkem se nám povedlo vybojovat nejlepší tralalácké skóre prvního týdne. Všechny naše fanoušky rády uvidíme na našem příštím zápase ve středu 2.10. tentokrát proti týmu Chicas.

by Verča Paš.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder