Léto je konečně za námi a začíná ta lepší část roku, při níž kromě mozkových závitů trápíme i naše svaly. Letní soustředění Jaderného odpadu, které špióni ze znepřátelených týmů pozorně sledovali, vyvolalo v soupeřích značný úděs. Oddíl FC pivní bouře se ze SFL rovnou odhlásil (pravděpodobně se zalekl pivní bouře v podání Odpadu na desítce) a druhý soupeř raději přesunul utkání o celý týden! Vybrané datum jim prý předpověděla v kartách pí. Jenovéfa Čučonková, bytem kdesi v Libni. saláti (ne, není to chyba, ta banda má ve jménu opravdu malé s, což by mohlo naznačovat třeba velikost ledvin či varlat) přišli lehce zmrzlí, nicméně měli s sebou lék v podobě láhve rumu. Tu však při pohledu na krutopřísného kapitána Lýtka odevzdali Jadernému odpadu. Kdo mohl vědět, že je plná sedativ. Ti malí vychcánci ji použili jako tekutého trojského koně!

Zápas začal. Nešlo si nevšimnouti jisté nevyrovnanosti. Brankář salátů se sotva vešel do branky. Chytré knihy říkají, že takovýto vzrůst je obvykle zapříčiněn genetickou mutací, která má taktéž za následek zakrnění pohlavních orgánů. Dle prof. Hilberotha z Berlínského institutu medicínské metrologie, který provedl měření v letech 1847-1851 na vzorku 1200 subjektů, je průměrná velikost penisu ca 1,2 cm ve ztopořeném stavu a varlata prý dosahují velikosti většího hrášku. Prvé minuty se zdály být vyrovnané, leč začal účinkovat pekelný lektvar. Náš tým ztratil koordinaci a opět došlo k nastolení taktiky “včela”. Bohužel, příliš to nezabralo. Dostali jsme pár fíků. Snaha odpovědět byla značná, bohužel v bráně byl ten “velký” brankář, který vše vylapal. Jako Plánička v nejlepších letech. Když to nešlo po dobrém, začali jsme saláty trochu likvidovat. Trhali jsme je rukama, nohama atp. Pomalu z nich začala téct krev. No kdo to kdy viděl, aby ze zeleniny tekla krev?! Ti simulanti si nabarvili kolena načerveno, abychom s nimi měli slitování. Bohužel na ty, kteří pozřeli lektvar, to fungovalo. Zmatenost postupně gradovala, až došlo k naprostému chaosu. Kapitánova snaha o aplikaci natrénované rohové taktiky číslo 3 vyšla naprázdno, jelikož jsme jako obvykle ztratili míč a z protiútoku jsme dostali parádního fíka. Bican hadr. Příště zkusíme signál číslo 2.

saláti (zase to malé s kvůli malým kašpárkům) si tak díky několika podvodům získali konečné vítězství v poměru (doplní kapitán) 0:12 (doplnil kapitán).

-ak-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder