Jako obvykle v posledních zápasech se veteráni Tralalalala dostavili k zápasu proti Partizanu Východ v počtu hráčů více než dostačujícím. V okamžiku plánovaného začátku bylo do hry připraveno pět hráčů, takže se muselo čekat na posledního nováčka Michala Krčmáře, který ještě bloudil kolem Chodova. O deset minut později již nastoupil tým v “plné” sestavě: v bráně se plácal David Karal a na hřišti se motali Petr “infarkt” Habásko, Špáňa, Venca Jánský, Martin Cuhra a opozdilec Michal “ztracený” Krčmář. Na čáře podporovali tým kouč Tomáš “vykloubené rameno” Kouřim a kustod Oskar.

Herní systém veteránů byl velmi propracovaný, a sice zmást soupeře naprosto neorganizovanou hrou, kdy každý hraje post, který má zrovna nejblíž. Prvních deset minut jsme dokázali se soupeřem i obstojně běhat, nicméně bez možnosti střídání naši hráči postupně vyřazovali na neutrál. Soupeř dokázal těchto polevení využívat a sázel do naší brány laciné góly. Do poločasu se mu podařilo vstřelit 4 fíky a naděje veteránů na výhru se tak limitně snižovali k nule. V útoku jsme byli taky celkem bezzubý, když většina našich akcí skončila před vápnem soupeře, nebo dalekonosné střely zapadly do křoví opravdu daleko za soupeřovou bránou. Největší hrozbou tak v prvním poločase byla hlavička obránce, který poslal malou domů a málem přehodil svého golmana.

Ve druhém poločase jsme dotáhli svou taktiku zmatení soupeře do dokonalosti, když se v souboji o míč srazili Špáňa s Peťou Habáskem  a soupeři tak přenechali míč volný pro útok. Přiležitostně jsme se probojovávali i do soupeřova vápna, nicméně k pořádnému zakončení jsme se nikdy nedostali. Nadějně vypadali i některé nahrávky na nabíhajícího Cuhru do vápna, obvykle však mířící lehce na paty, což tyhle akce předem odsuzovalo k nezdaru vzhledem k Martinovu poloměru otáčení. Jediný náš úspěch zaznamenal Peťa Habásko, který zužitkoval nečekanou kolmou nahrávku dopředu a než se obránci stihli zorientovat tak už nekompromisně zavěsil šouráčkem do brány. Za zmínku stojí ještě Špáňova patička, která však skončila na tyčce soupeřovy brány. Vyčerpané baterky našich obránců příležitostně využíval soupeř a upravil skóre na konečných 7:1.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder