Po 3 prohrách zapříčiněných zejména tragickou docházkou jsme se na zápas proti týmu FC Rosengart sešli v nádherném počtu 9 lidí. To znamenalo, že jsme měli 3 hráče na střídání, což je 3x více než za všechny předchozí zápasy dohromady…

K zápasu byli tedy připraveni v bráně Martin a do pole Vašek, David, Špáňa, Peťa, Mišák, z rýmičky se konečně vyležel El Pavlíto, letos poprvé se objevil Jerome a vůbec poprvé se dostavila plzeňská posila Mirek Hajný. Podporováni jsme byli novou fanynkou Terezkou a na občerstvení byly připraveny 3 flašky zelené, jedna melounová amundsenka a 1,5 domácího Mišákova burčáku.

Na zápas byl nažhaven zejména Pavlíto v jeho nových střelkách, barevně ladících s našimi krásnými dresy.  Navíc dokázal tyto střelky velmi rychle pokřtít – 1:0. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali po všech stránkách a po rychlých kombinacích zvyšovali Vašek a Mirek ( = flaška) – 3:0. Snížení zařídil Mišák, když si jako poslední hrál se soupeřových útočníkem hru na vyšší ego, a prohrál – 3:1.

Ve druhém poločase opět vládla naše pestrá kombinační hra, navíc soupeř začal pomalu rezignovat, což Pavlíto ztrestal dalšími 2 góly – 5:1. Poté začal úřadovat Peťa Habásko. Nejprve se dokázal postavit do zdi tak „šikovně“, že soupeř neměl sebemenší problémy jí prostřelit – 5:2. Jeho omluva, že se jednalo o tunelový jev, samozřejmě nemohla být akceptována. Následně se rozhodl, že svojí chybu napraví a pokusil se o střelu ze střední vzdálenosti. Rychlost střely se limitně blížila rychlosti želvy žlutohnědé při -10˚C. Naštěstí se rozhodčí nad nebohým Peťou smiloval a po zjištění pravděpodobné trajektorie mu tento pokus uznal za gól a zmateným soupeřům nařídil rozehrávku z půlicí čáry. Zejména soupeřův brankář byl touto situací natolik rozhozen, že nahrál Pavlítovi před prázdnou bránu. Soupeř se ještě dokázal lehce zvednout a rychlém brejku snížit, ale to bylo z jeho strany vše. V samotném závěru ještě Vašek dokázal, proč je nejlepším střelcem. Mišákův krásný aut přes celé hřiště ho poslal do samostatného útoku a náš „zaslouženě“ nejlepší střelec s touto snadnou situací naložil tak, že z hranice vápna ohrozil leda tak rohový praporek.

Napsal bych ještě pár slov k následné taktické poradě, ale jediné co si z několikahodinového putování po Praze pamatuju, je zvracející Vašek a věřte mi, že to rozhodně není nic, o čem byste si přáli číst.

Suma sumárum, pěkný výkon, na góly 6:3, po uznání Petrovi střely, která by putovala k bráně ještě dnes, 7:3.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder